• 12 Σεπτεμβρίου, 2022

Η crozana Ellas S.A. στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η crozana Ellas S.A. στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)  που πραγματοποιείται από αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει η Βολιώτικη εταιρεία Crozana Ellas S.A.

Μέσω του βήματος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, που φέτος φιλοξενεί περισσότερους από 1.400 εκθέτες, συμμετοχές από 19 κράτη και τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επιδιώκουμε να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τη νέα εποχή που επιχειρεί να φέρει η εταιρεία μας στον αγροτικό τομέα και ειδικότερα στην ελαιοκομία έχοντας ως αφετηρία την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια αναπτύξαμε και λειτουργούμε ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας στο οποίο περιορίζεται σημαντικά η σπατάλη και η υποβάθμιση των φυσικών πόρων, ενώ συγχρόνως, με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών γίνεται απολύτως βιώσιμο, συμβάλλοντας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο στον περιορισμό των εισαγωγών, την βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου καθώς και στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Η εταιρεία, καλλιεργεί δεκάδες χιλιάδες ελαιόδεντρα στην Μαγνησία, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του φυτικού κεφαλαίου της περιοχής, ακολουθεί σε στενή συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς – και για πρώτη φορά στην Ελλάδα – ειδικά πρωτόκολλα καλλιέργειας που διασφαλίζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος, μόνο με βιολογικές παρεμβάσεις.

Όλες οι καλλιέργειες της Crozana προέρχονται από σχολαζουσες παρελθόντων ετών ελαιοφυτείες, τις οποίες και αναβίωσε η εταιρεία, εξασφαλίζοντας την υπεροχή του τελικού προϊόντος.

Συγχρόνως η εταιρεία ερευνά και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνολογίες και καλλιεργητικές μεθόδους όπως μεταξύ άλλων, τηλεχειριζόμενα ερπυστριοφόρα μηχανήματα (τρακτέρ με παρελκόμενα) για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση στις καλλιεργητικές εργασίες όπως τη λίπανση, τους ψεκασμούς και τα χορτοκοπτικά.

Τα τηλεχειριζόμενα τρακτέρ καθώς και τα προϊόντα μας θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά και φυσικά να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σας περιμένουμε στην είσοδο του Περιπτέρου 2 της ΔΕΘ.


Σχετικά Άρθρα

Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου έδωσε το παρών με τον δικό της…
Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τον  Δημήτρη Κουρέτα  για τη συνεισφορά του στην αντιπυρική περίοδο

Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τον  Δημήτρη Κουρέτα  για τη συνεισφορά του στην αντιπυρική περίοδο

Στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος στην  88η  ΔΕΘ παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου…
Συνέντευξη του Διευθυντή της crozana κ. Δ. Παστελάκου για την αναβίωση της ελαιοκαλλιέργειας και όσα αυτή απαιτεί

Συνέντευξη του Διευθυντή της crozana κ. Δ. Παστελάκου για την αναβίωση της ελαιοκαλλιέργειας και όσα αυτή…

Tον διευθυντή της crozana κ. Δημήτρη Παστελάκο φιλοξενήσαμε στην τελευταία εκπομπή laos online, που προβάλλεται μέσα…