• 13 Αυγούστου, 2022

Δυνατά τα πρώτα τεστ: σήμερα ο ΓΣΑ υποδέχεται τα Τρίκαλα και ο Ρήγας τον Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατά τα πρώτα τεστ: σήμερα ο ΓΣΑ υποδέχεται τα Τρίκαλα και ο Ρήγας τον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα δεκαήμερο προετοιμασίας έχουν συμπληρώσει οι περισσότερες ομάδες της Α’ Τοπικής και από αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίζουν τις φιλικές αναμετρήσεις. ΓΣΑ, Ρήγας και Πύρασος έχουν τα πρώτα τους φιλικά και μάλιστα θεωρούνται δυνατά αφού Αλμυριώτες και Βελεστινλιώτες αντιμετωπίζουν ομάδες παραπάνω κατηγορίας και οι Αγχιαλίτες την περσινή κυπελλούχο Φθιώτιδας.

Στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Ρέππου δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα του Στέλιου Αρσένου. Είναι η πρώτη ευκαιρία για τον Βολιώτη προπονητή να δει τους παίκτες του εν δράσει, καθώς αρκετοί είναι οι καινούργιοι που λογίζονται για μια θέση στη βασική ενδεκάδα του Αλμυρού. Ο αγώνας αυτός σπάει τη μονοτονία των δέκα συνεχόμενων ημερών με επίπονες προπονήσεις.

Στο στάδιο Βελεστίνου, ο Ρήγας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Λάκης Μπακάλης δουλεύει με τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ περιμένοντας τις προσθήκες των έμπειρων που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο σύνολό του. Θυμίζουμε ότι πολλές οι αλλαγές στην ομάδα του Βελεστίνου διότι αποχώρησαν οι Ρόκας, Σουγκάρης, Τσιλίγκος, Δίντσης, Καραγιάννης, Νούλας, οι αδερφοί Αγροκώστα που πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και στη θέση τους έχουν αποκτηθεί, μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Κώστας Σιόβας (πρώην επιθετικός των Διαγόρα, Δήμητρας στη Γ’) και οι νεαροί Σταύρος Φώτος (τερματοφύλακας), Βασίλης Πούλιος (μπακ/χαφ), Βασίλης Κριτσίνης (στόπερ), Βαγγέλης Χόντος (αμυντικός χαφ), Νικόδημος Γιαννιός (αμυντικός).

Θέλοντας να προστατεύσει το δικό του γήπεδο, ο Πύρασος ανοίγει τον χορό των φιλικών σήμερα στο Βασδέκειο της Νέας Ιωνίας. Θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού από τον νομό Φθιώτιδας που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο. Αφού το ίδιο πέτυχαν και οι Αγχιαλίτες, θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν σούπερ καπ των δύο νομών… Πάντως, το φετινό συγκρότημα των «κυανόλευκων» είναι ριζικά αλλαγμένο, με πιο έντονο το ντόπιο στοιχείο. Στη νέα προσπάθεια, ο κόουτς Δημήτρης Φραγκούλης μπορεί να υπολογίζει και τους Στέργιο Ζητούδη, Στέλιο Σταντζούρη οι οποίοι επέστρεψαν ύστερα από περσινή θητεία στην Αγχίαλο.

Νέα πρόσωπα ακόμη που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Γιάννης Κουτσούκης, Νώντας Γκάτσος, ο πρώτος μέσος που είχε περάσει από τον ΓΣΑ και ήταν στον Θησέα, ο δεύτερος έμπειρος κεντρικός αμυντικός από τον νομό Βοιωτίας που μετακόμισε στη Ν. Αγχίαλο. Ο Πύρασος έμαθε ότι η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία θα συμμετάσχει, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Αυγούστου όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…