• 18 Ιουλίου, 2022

Προπονητής στα Τρίκαλα ο Στέλιος Αρσένος!

Προπονητής στα Τρίκαλα ο Στέλιος Αρσένος!

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Στέλιου Αρσένου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας 43χρονος τεχνικός είναι πλέον επισήμως προπονητής στην ιστορική ομάδα του ΑΟΤ που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική έχοντας στόχο την επάνοδο στη Super League2.

Ο Στέλιος θα είναι άμεσος συνεργάτης του Τάκη Ρούσσα. Για πρώτη φορά φεύγει εκτός ορίων Μαγνησίας καθώς του έγινε μία πολύ καλή πρόταση που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί… Η πορεία του τα τελευταία χρόνια σε ομάδες Γ’ Εθνικής ήταν εξαιρετική, τέτοια που το όνομά του …ακούστηκε για αρκετούς συλλόγους, ενώ είχε συζητήσεις με ομάδες τις οποίες απέρριψε για επαγγελματικούς λόγους. Αυτή των Τρικάλων όμως όχι…

Μετά τη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα, ο Στέλιος Αρσένος άρχισε την προπονητική στον Πύρασο. Ακολούθως εργάστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΓΣ Αλμυρού (δύο θητείες), οδήγησε τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο Γ’ Εθνικής το 2020-21, ενώ ήταν αυτός που οδήγησε την Δήμητρα στην παραμονή το 2021-22.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής δήλωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση, αλλά και τον Τάκη Ρούσσα για την επιθυμία τους να ολοκληρωθεί η συνεργασία. Προφανώς δεν είναι η ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις. Έρχομαι σε μια ομάδα με βαρύ όνομα, που σημαίνει ότι θα παλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».


Σχετικά Άρθρα

Ανέλαβε την Ελασσόνα ο Στέλιος Αρσένος

Ανέλαβε την Ελασσόνα ο Στέλιος Αρσένος

Ο Στέλιος Αρσένος, ιδιαίτερα αγαπητός προπονητής στην περιοχή μας από το πετυχημένο του πέρασμα σε Πύρασο,…
Στον Στέλιο Αρσένο τα …κλειδιά της Δήμητρας!

Στον Στέλιο Αρσένο τα …κλειδιά της Δήμητρας!

Ο Στέλιος Αρσένος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας της Ευξεινούπολης για να αναλάβει την…