• 26 Ιουνίου, 2022

Αυτός είναι ο Άθλος! Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης και τις βραβεύσεις της ακαδημίας

Αυτός είναι ο Άθλος! Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης και τις βραβεύσεις της ακαδημίας

Αυτός είναι ο Άθλος! Ο πρόεδρος Μπάμπης Ζέρβας, οι προπονητές, τα παιδιά, οι γονείς που συνθέτουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία στην πόλη του Αλμυρού. Το βράδυ της Παρασκευής 24/6, βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για την τελετή λήξης σε μια πολύ ωραία εκδήλωση. Μια βραδιά που όλα τα γήπεδα γέμισαν παιδικές φωνές, χαμόγελα και μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες οι μικροί έπαιζαν ποδόσφαιρο!

Τα παιδιά όλων των τμημάτων έπαιξαν με αντιπάλους τους γονείς τους και μετά από κάθε αγώνα έριξαν πεναλτάκια, πρώτα το παιδί στον πατέρα ή τη μητέρα του και μετά το αντίστροφο! Φωτογραφίσαμε κάθε τμήμα δύο φορές: μία φωτογραφία τους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές τους και μία αναμνηστική όλοι μαζί με τους γονείς τους!

Την τελετή λήξης τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού κος Βασίλης Αργυρόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου κος Πέτρος Θωμαΐδης, ο γραμματέας της ΕΠΣΘ κος Δημήτρης Βελάνης.

Ο κος Ζέρβας στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι έχει συμπληρώσει πλέον 50 χρόνια στο ποδόσφαιρο, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και το γεγονός ότι πλαισιώνουν το διοικητικό συμβούλιο του Άθλου, ενώ μίλησε για το πόσο διαφορετικά γύρισαν τα παιδιά στον αθλητισμό μετά την καραντίνα. Είπε ότι μετά τις 7 ο ίδιος θα είναι στις εγκαταστάσεις όλο το καλοκαίρι και τα γήπεδα θα παραμένουν ανοιχτά για να παίζουν τα παιδιά, ενώ ενημέρωσε πως την Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 18:00 θα γίνει στον Άθλο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ με ανοικτή συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην κουβέντα μας μαζί του, μάθαμε ότι υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν για προπόνηση στον Άθλο από τη Γαύριανη, την Αμαλιάπολη, τη Σούρπη, ενώ στα σχέδια είναι το πρώτο γήπεδο με πλαστικό τάπητα να φιλοξενήσει υποδομές και διαγράμμιση για τένις.

Έγιναν 4 βραβεύσεις:

  • Στον Γιώργο Κρίκη ως αριστούχο μαθητή που είχε 20 σ’ όλα τα μαθήματα της Γ’ Γυμνασίου.
  • Στον Βασίλη Λιάκο που δεν έχασε ούτε μία προπόνηση, 107 στις 107 όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.
  • Στον Βασίλη Τσιάτσιο, τερματοφύλακα ο οποίος όχι μόνο ήταν σε διάφορα τμήματα, έπαιξε με παιδιά τρία και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερά του αλλά πολλές φορές πήγαινε κι έκανε τα απογεύματα ατομική προπόνηση.
  • Στον Παντελή Στεργιανό από την Αμαλιάπολη που έδειξε τη μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση.

Επίσης δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά των τριών τμημάτων που ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες και συμμετείχαν σε τουρνουά στο Καρπενήσι.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στους τέσσερις προπονητές της ακαδημίας, τον Βαγγέλη Επίσκοπο ο οποίος είναι στον Άθλο 22 χρόνια, δηλαδή από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του συλλόγου (!), τον Μιχάλη Ανδρωνά που συμπλήρωσε ήδη 12 χρόνια, τον Θοδωρή Σκούρα ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη καθοδήγησης της πρώτης ομάδας και τον Ιάσονα Ακρίβο. Οι τέσσερις προαναφερθέντες, μαζί με τον Μπάμπη Ζέρβα, έχουν συνθέσει μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει καταστήσει τον Άθλο «οικογένεια».

Αυτό διαπιστώσαμε και την Παρασκευή. Δεκάδες οι γονείς, μετά τα παιχνίδια και τις βραβεύσεις, δεν έφυγαν αλλά συνέχισαν με κουβεντούλα και φαγητό μέχρι πολύ αργά. Ήταν κι ωραία βραδιά με αεράκι και δροσιά. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι στη σχάρα «ανέβηκαν» πάνω από 800 σουβλάκια και λουκάνικα (!) για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και όλων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.

Μια υπέροχη γιορτή του Άθλου, μια υπέροχη γιορτή της αθλητικής κυψέλης που μετράει ήδη 22 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει πιο δυναμικά…

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες μας: από τους προπονητές, το ψήσιμο, τα παιχνίδια παιδιών-γονέων, τις ομαδικές αναμνηστικές πόζες, τις βραβεύσεις…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ


Σχετικά Άρθρα

ΑΣΙΛ, μία οργανωμένη ακαδημία από την ηρωοτόκο Λύση – Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Καΐλη στην Almyros Football Arena

ΑΣΙΛ, μία οργανωμένη ακαδημία από την ηρωοτόκο Λύση – Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Καΐλη στην…

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στον “Λαό” του Σαββάτου 22 Ιουνίου. Με τον Γιώργο Καΐλη, τον πρόεδρο…
Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Εποχή Ανδρωνά στον ΓΣΑ! Βίντεο με δηλώσεις Λεωνίδα Κωτούλα-Μιχάλη Ανδρωνά

Η τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ επιστρέφει σε αλμυριώτικα χέρια ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς…
Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Almyros Football Arena η εξόρμηση στα Τρίκαλα

Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Almyros Football Arena η εξόρμηση στα Τρίκαλα

Ένα τριήμερο στα Τρίκαλα που θα τους μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη τους πέρασαν οι αθλητές…