• 25 Μαΐου, 2022

Υπέροχος Πύρασος, νίκησε τον Μακεδονικό κι έκανε σημαντικό βήμα ανόδου!

Υπέροχος Πύρασος, νίκησε τον Μακεδονικό κι έκανε σημαντικό βήμα ανόδου!

Για την πέμπτη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, ο Πύρασος υποδέχθηκε σήμερα τον Μακεδονικό Φούφας. Πολύ καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη 2-0  για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη, πάει στο φινάλε, στις 5 Ιουνίου, να τα παίξει όλα για όλα στην Αγιά.  Με μια ισοπαλία εκεί ο Πύρασος κερδίζει την άνοδο!

Στο πρώτο λεπτό σουτ του Αραπίτσα μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στα χέρια του Δημητριάδη, στο πέμπτο από την ίδια περίπου θέση, σουτ του Ροτζέριο πήρε ανάποδο φάλτσο κι έφυγε άουτ. Σε αντεπίθεση αμέσως μετά, ο Σεκουλίδης έκοψε πριν πλασάρει από κοντά ο Βραζιλιάνος για να σκοράρει.

Δοκάρι, οριζόντιο, σε πολύ ωραίο σουτ του Ηλία Βλάχου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο 13′.

Το 1-0 στο 21ο λεπτό: ύστερα από κόρνερ, η μπάλα βγήκε πλάγια στον Οικονόμου, αυτός περίτεχνα απέφυγε τον αντίπαλό του, έκανε σέντρα-σουτ που δεν μπόρεσε να διώξει ο Σεκουλίδης. Την βρήκε και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του, αυτογκόλ. Λίγο πιο μετά, ο ρέφερι έστειλε τους παίκτες στους πάγκους για το λεγόμενο cooling break.

Ο Μακεδονικός είχε μια πολύ καλή φάση στο 32′ όταν σε σέντρα του Παππά, ο Θεοδουλίδης πήρε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, στη μικρή περιοχή που έσκασε στο τερέν και κατέληξε στα χέρια του Κεφαλά.

Μεγάλη φάση μετά για τους Αγχιαλίτες όταν αμυντικός και τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπερδεύτηκαν κι έξυπνα ο Βλάχος πλάσαρε σε κενή εστία, άουτ. Από τα όρια της μεγάλης περιοχής η προσπάθεια από τον σέντερ φορ του Πυράσου.

Το 2-0 στο 38′: ο Αραπίτσας κόρνερ από αριστερά με το δεξί πόδι, ο Οικονόμου το γκολ με κεφαλιά. Nα σημειωθεί ότι ο έμπειρος μέσος “κουβαλάει” σοβαρό τραυματισμό αλλά δίνει το “παρών” στα δύο τελευταία ματς. Μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους, μια ασίστ κι ένα γκολ στο πρώτο μέρος! Πολύ καλός ο Πύρασος, δικαίως πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Μοναδική ευκαιρία στο 60ό λεπτό όταν πλασέ του Ροτζέριο κόντραρε στον Σεκουλίδη και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο, κόρνερ. Σ’ αυτή τη φάση, ο Ροτζέριο θα έπρεπε να πασάρει δίπλα του στον Βλάχο που περίμενε ολομόναχος.

Σουτ από πλάγια του Θεοδουλίδη απέκρουσε σε κόρνερ στην κλειστή γωνία ο Κεφαλάς στο 78′. Σε χαλαρούς ρυθμούς η επανάληψη, ο Πύρασος κράτησε εύκολα το 2-0 κι έκανε σημαντικό βήμα ανόδου.

Στα άλλα σημερινά παιχνίδια, Δωτιέας-Αστέρας Καρδίτσας 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις για την ομάδα της Αγιάς και Πυρσός Γρεβενών-Στυλίδα 0-1.

Βαθμολογία: Μακεδονικός 12, Πύρασος 10, Διγενής 7, Στυλίδα 7, Δωτιέας 5, Αστέρας 1, Πυρσός 0. Ρεπό δεν έχουν κάνει Πύρασος και Μακεδονικός Φούφας.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Αραπίτσας (72′ Φουρκιώτης), Ροτζέριο, Βλάχος (81′ Θεοδωρόπουλος), Οικονόμου (81′ Κατής), Ζάχος (90′ Καραδήμας).
Μακεδονικός Φούφας: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Σωτηριάδης, Παππάς, Σεκουλίδης, Αμαραντίδης (87′ Ρωσσίδης), Κοντογουλίδης (65′ Πολυχρονίδης), Ρέλκας, Θεοδουλίδης, Τοπάλης, Χάιτας.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…