• 19 Μαΐου, 2022

Π. Γκουγκουτούδης: “Ένας κύκλος κλείνει…”

Π. Γκουγκουτούδης: “Ένας κύκλος κλείνει…”

Δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Αγριά ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Παρά την πετυχημένη φετινή αγωνιστική περίοδο στην οποία οι νεοφώτιστοι εξασφάλισαν σχετικά εύκολα την παραμονή  στη Γ’ Εθνική, ο Αλμυριώτης προπονητής ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» ευχαριστώντας για την αγαστή συμπόρευση που είχαν οι δύο πλευρές.

Στο μήνυμά του αναφέρει: Λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι σήμερα ολοκληρώθηκε επίσημα η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγριάς. Νιώθω την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντελεστές της περσινής, επιτυχημένης, πρώτης παρουσίας του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες.

Πρώτα και καλύτερα φυσικά τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες της ομάδας!! Συγχαρητήρια μάγκες για την εκπληκτική σας παρουσία!! Σας ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα! Δημιουργήσατε με κόπο έναν σύλλογο κόσμημα! Κώστα,  Μάριε, Παναγιώτη, Γιώργο, Αντώνη και τα υπόλοιπα παιδιά της Διοικούσας. Κόουτς Στρατίκη ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου! Συνθέσαμε νομίζω ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο που δούλεψε πολύ για να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Στην πορεία γίναμε φίλοι. Η εκτίμηση μου στις ικανότητες σου αλλά και στην ποιότητα του χαρακτήρα σου είναι τεράστια.  “Ένας κύκλος κλείνει….να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον…”


Σχετικά Άρθρα

Δύο σερί εντός έδρας για τον ΓΣΑ, το πρώτο αύριο με Αγριά

Δύο σερί εντός έδρας για τον ΓΣΑ, το πρώτο αύριο με Αγριά

Ακάθεκτος ο ΓΣΑ, συνέχισε με ακόμη μία νίκη την πορεία του στη φετινή Γ’ Εθνική και…
Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο προσεχής αντίπαλος του ΓΣΑ

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο προσεχής αντίπαλος του ΓΣΑ

O ΓΣΑ προετοιμάζονταν να παίξει αυτή την Κυριακή με τη Νίκαια 2012 αλλά ο σύλλογος του…
Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής ο ΓΣΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής ο ΓΣΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι κορυφής, εξ αναβολής αναμέτρηση, ο ΓΣΑ καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με…