• 12 Μαΐου, 2022

Ο απολογισμός της σεζόν από τη διοίκηση του ΓΣΑ: τι ειπώθηκε για ρόστερ, στόχους και …φημολογία

Ο απολογισμός της σεζόν από τη διοίκηση του ΓΣΑ: τι ειπώθηκε για ρόστερ, στόχους και …φημολογία

Τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν 2021-22 έκανε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο Αλμυρού η διοίκηση του ΓΣΑ. Μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Κωτούλας, παρουσία του αντιπροέδρου Νικόλαου Ράπτη και του γενικού αρχηγού Θοδωρή Βούλγαρη.

Ο “Λαός” παρακολούθησε την ενημέρωση των ΜΜΕ και σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα κομμάτια της ομιλίας του κ. Κωτούλα:

“Αναλάβαμε τη διοίκηση πέρυσι το καλοκαίρι όταν η αγωνιστική σεζόν για το τμήμα ποδοσφαίρου είχε αρχίσει, πολύ αργά σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του συλλόγου μας. Βρήκαμε μόνο δύο δελτία και πολλά προβλήματα. Είχε μείνει το ιστορικό όνομα του ΓΣΑ κι αυτό κράτησε την ομάδα. Πληρώσαμε ποινές στην ΕΠΣΘ ώστε να μπορέσουμε να εκδώσουμε δελτία και να αγωνιστούμε, βρήκαμε οφειλές προς εστιατόρια κι άλλα προβλήματα, ενώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυσπιστία στην τοπική μας κοινωνία και γρήγορα μια κατάσταση με αλλαγή προπονητή.

Παρ’ όλα αυτά, χτίσαμε ένα ρόστερ βασισμένο σε δικά μας παιδιά, από την ευρύτερη περιοχή μας όπως είχαμε εξαγγείλει και φθάσαμε να μπούμε νωρίς στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας, που ήταν ο στόχος μας. Η χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη από αγωνιστικής πλευράς, ήμασταν ανταγωνιστικοί τηρουμένων των αναλογιών. Μας βοήθησαν και κάποιοι φοιτητές που θέλουμε να παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό μας.

Για τη νέα σεζόν 2022-23, στόχος μας να πάμε ένα βήμα παραπέρα, να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, να κάνουμε κινήσεις τέτοιες μεταγραφικές ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και να επιδιώξουμε τον τίτλο.

Εμείς δεν ήρθαμε να αναλάβουμε τη διοίκηση του συλλόγου για προβολή μας διότι ο κόσμος μας ξέρει, φορέσαμε για χρόνια τη φανέλα του συλλόγου, δεν ήρθαμε για την αναγνωρισιμότητα ή πολιτικούς λόγους αλλά για να προσφέρουμε. Και θέλουμε να είμαστε διοίκηση όχι μόνο για δύο χρόνια αλλά όσο αντέξουμε…

Δημιουργήσαμε μία ομάδα με δικά μας παιδιά, δικούς της παράγοντες και τη νέα σεζόν θέλουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στην ακαδημία. Αυτό θα γίνει με πρόσληψη γυμναστών για να μπορέσουμε να έχουμε το φυτώριό μας, να βγάλουμε παίκτες διότι τα προηγούμενα χρόνια τα τμήματα υποδομής διαλύθηκαν.

Όσον αφορά στη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα στην πόλη, έχουμε να απαντήσουμε ότι δεν αφορά τον σύλλογο. Ο ΓΣΑ έχει σοβαρή διοίκηση, είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε βοήθεια αρκεί αυτός που θα την προσφέρει, να μην μάς κάνει υποδείξεις για προπονητή ή παίκτες αλλά να υιοθετήσει τη δική μας φιλοσοφία. Υπάρχει διοίκηση με πλάνο, αυτή αποφασίζει, κάθε βοήθεια ωστόσο είναι ευπρόσδεκτη διότι όλοι χωράνε σε μια διοίκηση για έναν ΓΣΑ ενωμένο και δυνατό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαχο κ. Χατζηκυριάκο και όλη τη Δημοτική Αρχή για τη στήριξη, τους χορηγούς που βοήθησαν και βοηθάνε την ομάδα, ελπίζοντας να γίνουν περισσότεροι και να έχει αντιστραφεί το κλίμα δυσπιστίας που βρήκαμε όταν αναλάβαμε, ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του”.

Ο κ. Κωτούλας επισήμανε ότι επιδίωξη της διοίκησης είναι οι καλές σχέσεις με όλα τα σωματεία, ότι ο ΓΣΑ θέλει ποδοσφαιριστές που θα αγαπάνε τον σύλλογο και θα τους αρέσει να αγωνίζονται με τη φανέλα του, ενώ είπε ακόμη πως έγινε ανοικτό κάλεσμα προς παίκτες άλλων συλλόγων που θέλουν να αγωνιστούν στο σημερινό και τα επόμενα φιλικά μέσα στο Μάιο. “Η πόρτα του ΓΣΑ είναι ανοικτή για τον κάθε ποδοσφαιριστή” της περιοχής μας τόνισε χαρακτηριστικά.

Στάθηκε επίσης σε κάποια απαραίτητα έργα στο στάδιο τον χλοοτάπητα, το ταρτάν και το κομμάτι της κερκίδας που μπάζει νερό στην αίθουσα στίβου, με τον Δήμαρχο να μάς λέει ότι υπογράφηκε σύμβαση με εργολάβο ώστε να αρχίσει το έργο επίστρωσης του ταρτάν.

Στο φιλικό με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο έπαιξαν και οι Αλέξανδρος Ξηροκώστας, Θοδωρής Ντονούδης που προέρχονται από την ακαδημία του ΓΣ Αλμυρού. Τους φωτογραφίσαμε στην πρώτη τους εμφάνιση με την πρώτη ομάδα.


Σχετικά Άρθρα

Ποιοι είναι οι 7 Λαρισαίοι που απέκτησε ο ΓΣΑ!

Ποιοι είναι οι 7 Λαρισαίοι που απέκτησε ο ΓΣΑ!

Παρευρεθήκαμε στη σημερινή προπόνηση του ΓΣΑ η οποία ξεκίνησε με καταρρακτώδη βροχή και γνωρίσαμε τους παίκτες…
Μεγάλο ματς στο στάδιο Αλμυρού: ντέρμπι των δύο αήττητων της Α’ Τοπικής

Μεγάλο ματς στο στάδιο Αλμυρού: ντέρμπι των δύο αήττητων της Α’ Τοπικής

Με δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια στην περιοχή μας ανοίγει το έτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ αυτό…