• 11 Μαΐου, 2022

Πύρασος τεσσάρων αστέρων στην Καρδίτσα!

Πύρασος τεσσάρων αστέρων στην Καρδίτσα!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Πύρασο, έβαλε τέσσερα γκολ στην Καρδίτσα και έδωσε το μήνυμα ότι …δεν θα χάσει την άνοδο! Ο Ρακής το 0-1, απάντησαν γρήγορα οι γηπεδούχοι του Αστέρα. Στην επανάληψη ο Ζάχος μια φορά και ο Βλάχος δύο, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα. Σκορ 1-4 για τη δεύτερη νίκη του συνόλου του Γιάννη Σιαμέτη.

Στο 12ο λεπτό, ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε φάουλ από καλό σημείο, πλάγια δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, ο Κεφαλάς έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ εν συνεχεία απομάκρυναν οι παίκτες του Πυράσου.

Εξι λεπτά μετά, ο Βλάχος έφυγε από το κέντρο, προχώρησε, μπήκε στην περιοχή, σούταρε κι απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αστέρα σε κόρνερ.

Το 0-1 στο 23′: ο Αγιασιώτης εκτέλεσε φάουλ και σκόραρε ο Ρακής με ωραία κεφαλιά. Η χαρά των φιλοξενουμένων κράτησε όμως πολύ λίγο. Η απάντηση της καρδιτσιώτικης ομάδας ήταν άμεση, στο 25′ από στημένη φάση: σε κόρνερ, ο Τζέκος πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο προωθημένος μπακ Ζάρρας σκόραρε με δεύτερη κεφαλιά.

Ο Πύρασος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 42′: ο Οικονόμου πάσαρε στον Ροτζέριο, αυτός με τη μία έβγαλε μαγική ασίστ με τακουνάκι αλλά σε θέση για γκολ ο Βλάχος αστόχησε, το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Στο 52′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύσκολη προβολή του Τζέκου που έβγαλε σε κόρνερ ο Κεφαλάς (σε σέντρα του Ζάρρα από τα δεξιά).

Στο 60′ το 1-2. Κάθετη του Ροτζέριο, παράλληλο γύρισμα του Βλάχου, ασίστ και ο Ζάχος ψύχραιμα σε θέση τετ-α-τετ σκόραρε.

Και ο Πύρασος δεν σταμάτησε εκεί. 1-3 στο 67′: ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστινή μεταβίβαση πλάγια αριστερά για τον Βλάχο, αυτός ήταν με τρεις αμυντικούς, ξεπερνώντας στην ταχύτητα τον προσωπικό του αντίπαλο, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, δύσκολη θέση πλάγια και με ωραίο τελείωμα, συρτό πλασέ, υπέγραψε το τρίτο γκολ των Αγχιαλιτών.

Το τέταρτο στο 81′ ήταν το ωραιότερο. Ο Οικονόμου απέφυγε αντίπαλο με ντρίμπλα πετώντας την μπάλα μπροστά του, έκανε σέντρα και ο Βλάχος γκολ με βολ πλανέ ευρισκόμενος στο κέντρο της μεγάλης περιοχής, χωρίς να σκάσει η μπάλα κάτω. Άλλο ένα υπέροχο γκολ από τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Στο 88ο λεπτό ο Κεφαλάς απέκρουσε πλασέ σε φάση τετ-α-τετ του Καραγιάννη, χωρίς άλλες συγκινήσεις το ματς τελείωσε με τους Αγχιαλίτες να πανηγυρίζουν. Να αναφερθεί ότι περίπου 40 άτομα ακολούθησαν τον Πύρασο στη σημερινή του έξοδο και η συνέχεια έχει ματς την Κυριακή στη Στυλίδα.

Αστέρας: Γεωργαντζάς, Κοντοβάς, Μάττας, Ζάρρας (73′ Καλύβας), Καραγκούνης, Βαγγελάκος, Μίχος (60′ Μερεντίτης), Ρόβας (63′ Σάββας), Τσιρογιάννης (73′ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Τζέκος.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης (83′ Θεοδωρόπουλος), Αραπίτσας (79′ Μπόλης), Ροτζέριο, Βλάχος, Οικονόμου (83′ Κατής), Ζάχος (61′ Φουρκιώτης).


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…