• 11 Μαΐου, 2022

Γιώργος Ζώγας, ένας Αλμυριώτης υποψήφιος για την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Ζώγας, ένας Αλμυριώτης υποψήφιος για την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Σε περίοδο έντονων εσωκομματικών διεργασιών βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα τρία μεγαλύτερα Κόμματα του Κοινοβουλίου, καθώς εκλέγουν αντιπροσώπους, διοργανώνουν τα συνέδριά τους και αναδεικνύουν τα καθοδηγητικά τους όργανα.

Σε ένα από αυτά, τον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ, το Συνέδριο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και τώρα, ακολουθεί την Κυριακή 15 Μαΐου, η εκλογή από τη βάση του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος με κάλπες που θα στηθούν στις Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατέρχεται και ένας “δικός” μας άνθρωπος από τον Αλμυρό,, ο Γιώργος Ζώγας, ήδη εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”

Νέος άνθρωπος, παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Ευαγγελία Δημούλη και πατέρας δύο παιδιών, επιτυχημένος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της ελαιοπαραγωγής μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας του στις Ένοπλες δυνάμεις, με έντονη δραστηριοποίηση στον αυτοδιοικητικό χώρο Β’ Βαθμού, πιστεύει ακράδαντα πως.. “έχει φτάσει η ώρα να συμμετέχουν στα κεντρικά όργανα παραγωγής πολιτικής των κομμάτων, άνθρωποι ενεργοί και δρώντες στις τοπικές κοινωνίες, γειωμένοι στα προβλήματα της καθημερινότητας, γνώστες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, η νέα γενιά, προκειμένου να καταφέρουν να σταθούν όρθιοι μέσα στη ζοφερή πολιτική και κοινωνική κατάσταση που τους περιβάλλει”.

“Θα αποτελέσει ένα στοίχημα”, όπως μας εξηγεί, “για όλους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αφενός η απόλυτη επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης μας στο πρόσωπο του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα και, αφετέρου, η στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής με συντρόφους και συντρόφισσες με αναφορά στην κοινωνία και με εμπειρία από τον καθημερινό μόχθο και αγώνα για την επιβίωση, και όχι από παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, παραγοντισμούς και εσωκομματικές μάχες χαρακωμάτων”.

“Αυτό θα είναι και το πιο καθοριστικό βήμα για να συγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κόμμα των μελών του, και να αποτελέσει τον ισχυρό πόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς που θα ενώσει δυνάμεις προκειμένου να τερματιστεί η αδιέξοδη, σκληρά ταξική, κοινωνικά ανάλγητη και εθνικά επικίνδυνη πολιτική διακυβέρνηση από την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, κατέληξε ο Γιώργος Ζώγας στη μικρή κουβέντα που είχαμε μαζί του με την ευκαιρία της υποψηφιότητάς του.


Σχετικά Άρθρα

Αρβανίτης: Όσοι δεν πιστεύετε στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε τον τουλάχιστον ήσυχο

Αρβανίτης: Όσοι δεν πιστεύετε στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε τον τουλάχιστον ήσυχο

Δήλωση του Αντιπροέδρου της Left, επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Κώστα Αρβανίτη:  Δεν…
Γ. Μαρτίου (ΣΥΡΙΖΑ): «Δικαιούμαστε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Ευρώπη και πρέπει να την έχουμε»

Γ. Μαρτίου (ΣΥΡΙΖΑ): «Δικαιούμαστε να έχουμε ισχυρή φωνή στην Ευρώπη και πρέπει να την έχουμε»

Στο αισθητικό Δάσος Κουρί και ανάμεσα στα φασαριόζικα πανέμορφα παγώνια, κάναμε την συνέντευξη εν όψει εκλογών…
Αλ. Μεϊκόπουλος: «Πετσοκομμένες οι αποζημιώσεις των πληγέντων αγροτών της Μαγνησίας»

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Πετσοκομμένες οι αποζημιώσεις των πληγέντων αγροτών της Μαγνησίας»

Από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κο Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε: Στη Βουλή έφερε ο Βουλευτής…