Η Αγία Άννα κέρδισε τον Αίαντα (ολοκλήρωσε 2η το πρωτάθλημα με 22 βαθμούς στα πλέι οφ)

Η Αγία Άννα κέρδισε τον Αίαντα (ολοκλήρωσε 2η το πρωτάθλημα με 22 βαθμούς στα πλέι οφ)

Η Αγία Άννα έκανε το καθήκον της κερδίζοντας 1-4 στην Ευξεινούπολη τον Αίαντα αλλά δεν έλαβε δώρο από το ματς του Πυράσου. Η ομάδα του Κώστα Τσιουρέλη τερμάτισε στη 2η θέση σημειώνοντας 7 νίκες-1 ισοπαλία στα πλέι οφ (κέρδισε δύο φορές τους πρωταθλητές), πλήρωσε όμως τις γκέλες που είχε στην πρώτη φάση με Τοξότη, Σαρακηνό που την έβαλαν με βαθμολογικό μειονέκτημα πέντε πόντων στο μίνι πρωτάθλημα για τον τίτλο. Πάντως, για την Αγία Άννα έμεινε ο στόχος του Κυπέλλου, τη Μεγάλη Τετάρτη παίζει ημιτελικό στην έδρα του Σαρακηνού.

Στο σημερινό τελευταίο ματς πρωταθλήματος, για τη βολιώτικη ομάδα σκόραραν ο Τσελεπής και ο Κορέτα με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, στο 7ο και 38ο λεπτό (ειδικά το δεύτερο ήταν καταπληκτικό τέρμα). Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Θ. Κατσαβριάς στο 12′ (την έσχατη των ποινών κέρδισε ο Χειλάς). Στην επανάληψη τα άλλα δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, στο 55’ σκόρερ ο Σεραφείμ Τσιουρέλης με κεφαλιά και στο 58’ ο Τσελεπής με πλασέ.

Όσον αφορά στην ομάδα του Αίαντα, ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021-22 στην 5η θέση της Α’ Τοπικής δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές περιόδους των τελευταίων ετών. Με νέο προπονητή τον Μιχάλη Ανδρωνά, παρουσιάστηκε δυνατός κι ανταγωνιστικός παρά το γεγονός ότι έχασε το καλοκαίρι δύο βασικούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε όλη τη χρονιά παίζοντας μακριά από τη Σούρπη και κάνοντας προπόνηση στο βοηθητικό του σταδίου Αλμυρού.  Φυσικά, μετά το Πάσχα θα έχουμε τον απολογισμό του Αίαντα στον «Λαό», όπως και των υπολοίπων συλλόγων της περιοχής Αλμυρού.

Αίας: Χαλάτσης, Ράπτης, Γ. Ξηροκώστας, Πλαβός, Χριστέλος (55’ Γκιόκα), Κ. Κατσαβριάς, Χειλάς, Βούλγαρης, Αραπίτσας (70’ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς, Τσόγκας (46’ Κωστούλας).
Αγία Άννα: Φλίγκος, Καλαμίδας, Χατζητρακόσιας (67’ Κακάλιας), Χολέβας (74’ Ματθαίου), Βέργος (74’ Τσέλιος), Τσιουρέλης (59’ Κόκκας), Κορέτα (67′ Στεργίου), Πετράκος, Παπαδημητρίου, Τζοβάρας, Τσελεπής.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…