• 3 Απριλίου, 2022

Γκόγκος, με αποκρούσεις και Μάτζαρης, με γκολ κράτησαν όρθια την ομάδα του Πλατάνου στη Σκιάθο!

Γκόγκος, με αποκρούσεις και Μάτζαρης, με γκολ κράτησαν όρθια την ομάδα του Πλατάνου στη Σκιάθο!

Ο Τάσος Γκόγκος με τις αποκρούσεις του στο πρώτο ημίχρονο και ο Στάθης Μάτζαρης με το γκολ που πέτυχε στα μισά του δευτέρου μέρους, ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Μυρμιδόνες στη σημερινή αναμέτρηση στη Σκιάθο στην οποία η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου πήρε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο “Γ. Σαρρής”.

Στο πρώτο ημίχρονο, μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Σκιάθος πήρε την εδαφική υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο 19ο λεπτό διπλή ευκαιρία για τους νησιώτες όταν σουτ των Γραμματικού και Μπάμπα απέκρουσε ο Γκόγκος, το πρώτο από τα δεξιά, το δεύτερο από αριστερά και πιο κοντά στο τέρμα. Στο 29’ από πάσα του Μπάμπα, ο Τάσος σε φάση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ, πάλι ο γκολκίπερ των Μυρμιδόνων απέκρουσε σε κόρνερ. Το 1-0 έγινε τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο: ο Μπάμπα πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Πρίφτι ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στην πλάτη των αμυντικών λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, σουτ του Πρίφτι από το ημικύκλιο έφυγε περίπου ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο, λίγο πιο μετά ο Μάτζαρης ξεμαρκαρίστηκε ωραία από δύο αντιπάλους, το σουτ του όμως εκτός μεγάλης περιοχής ήταν συρτό και δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Σκιάθου. Στο 70ό οι νησιώτες αναπτύχθηκαν ωραία, ο Γ. Σταμέλος πάσαρε προς τα μέσα στον Τάσο, ο οποίος εκτός περιοχής έκανε την τελική προσπάθεια χωρίς στόχο.

Στο 72’ ύστερα από κόρνερ, ο Μηλιώνης ευρισκόμενος σε καλή θέση, δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, στο επόμενο λεπτό όμως έγινε το 1-1. Οι Μυρμιδόνες είχαν μακρινό φάουλ από δεξιά που εκτέλεσε πολύ ωραία ο Κατσαβριάς φέρνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, στη μικρή περιοχή, εκεί όπου αδράνησαν οι αμυντικοί και επωφελήθηκε ο Στάθης Μάτζαρης. Βάζοντας το πόδι του προβολή στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 76’ ο Μπάμπα ξεπέρασε τον Γκόγκο που έκανε μακρινή έξοδο, ήταν έτοιμος να σουτάρει σε ανυπεράσπιστη εστία, ωστόσο ο Κατσαβριάς ήταν εκεί, με κόντρα έσωσε την ομάδα του… Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 85’ με κεφαλιά-ψαράκι του Μανωλιού από τη μικρή περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ στο 4ο των καθυστερήσεων σέντρα του Τάσου μπλόκαρε ο Γκόγκος δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο των πλέι άουτ, η Σκιάθος κέρδισε μόνο τον Διαγόρα με 1-4: κατά τ’ άλλα έχασε 1-2 από τον Πρωτεσίλαο, έχασε 3-2 από τον Αστέρα, έφερε 2-2 με την Αγχίαλο και 1-1 σήμερα με τους Μυρμιδόνες. Όσον αφορά στον σύλλογο του Πλατάνου, μετά τη νίκη επί της Δάφνης ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Σκιάθος: Παπάρας, Γ. Σταμέλος, Σανιδάς (89’ Χρ. Τζελάι), Άλ. Τζελάι, Ντάμτσιος (81’ Ελμαζάι), Θ. Σταμέλος, Τάσος, Βεργίνης, Μπάμπα, Πρίφτι, Γραμματικός (46’ Μανωλιός).
Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Φ. Κολημήτρας, Κατσαβριάς, Τσέργας, Γ. Κοντοβάς, Γ. Κολημήτρας, Σπυρέλης (68’ Κεραμιδάς), Χρ. Κοντοβάς (86’ Μπούρχας), Μάτζαρης, Παλάσκας (85’ Καραπτσιάς), Θωμαΐδης (68’ Μηλιώνης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…