• 26 Μαρτίου, 2022

Νίκη-καρμπόν (με την προηγούμενη αγωνιστική) για τον Πύρασο!

Νίκη-καρμπόν (με την προηγούμενη αγωνιστική) για τον Πύρασο!

Ο Πύρασος συνέχισε την πορεία του με ακόμη ένα τρίποντο που επιτεύχθηκε με παραπλήσιο τρόπο όπως την προηγούμενη αγωνιστική! Στο 60′ ο Ροτζέριο, που μπήκε αλλαγή, έκανε μαγική πάσα για τον Αραπίτσα που κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Οικονόμου. Ακριβώς οι ίδιοι πρωταγωνιστές, με τον ίδιο τρόπο στο Σέσκλο την προηγούμενη εβδομάδα! Μόνο που σήμερα το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 2ο λεπτό όταν ο Κατής πέρασε κάθετη πάσα και ο Παπαδόπουλος αστόχησε από πλάγια αριστερά, στο επόμενο λεπτό απείλησε ο Τοξότης με σουτ άουτ του Σιγαλάκου. Στο 11′ ο Δενελάβας δέχθηκε την μπάλα σε καλό σημείο, στο ύψος του πέναλτι, αλλά έπιασε περισσότερο αέρα παρά σούταρε σε επικίνδυνη φάση για τους φιλοξενούμενους.

Στο 17′ ο Οικονόμου από το κέντρο βρήκε τον Κατή στη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε λόμπα που μπλόκαρε ο Μπράνος. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρασο τέσσερα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο. Ο Οικονόμου έβγαλε τετ-α-τετ τον Αραπίτσα, ο επιθετικός καθυστέρησε κάπως να πλασάρει κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Τοξότη σε κόρνερ. Λίγο πιο μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι όταν κεφαλιά του Παπαδόπουλου χτύπησε στο χέρι του Κωνσταντάκου. Αγχωμένος ο Πύρασος, καλά στημένος αμυντικά ο Τοξότης, 0-0 στο ημίχρονο.

Στο 48′ σέντρα του Νίνου, κεφαλιά του Κατή στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, πέρασε άουτ. Γκολ του Οικονόμου ακυρώθηκε για οφσάιντ στο 55′, αργότερα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ζάχος σε ευνοϊκό σημείο αμαρκάριστος σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο.

Στο 60′ ο Πύρασος κέρδισε πέναλτι: ο Ροτζέριο μακρινή μεταβίβαση, ο Αραπίτσας άφησε την μπάλα να περάσει και γύρισε το σώμα του, δεχόμενος το μαρκάρισμα από πίσω του Χλωρού. Από την άσπρη βούλα, εύστοχος ο Οικονόμου για το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι ‘κυανόλευκοι” δεν είχαν ευκαιρίες ούτε και ο Τοξότης απείλησε. Ωστόσο, στο 90′ η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού είχε δύο κόρνερ κι ένα φάουλ σαν κόρνερ, στο 90+3′ ένα γέμιοσμα στη μεγάλη περιοχή που δεν έγιναν φάσεις αλλά σίγουρα άγχωσαν στο φινάλε τους Αγχιαλίτες…

Πύρασος: Κεφαλάς, Μπόλης (57′ Ροτζέριο), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Αγιασιώτης, Κατής (69′ Ζενούνης), Αραπίτσας (88′ Γκαραβέλας), Οικονόμου, Ζάχος, Νίνος (57′ Καραγιώργος).
Τοξότης: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός (75′ Γερακινής), Νταγκούλης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Σιγαλάκος, Μάστορας (87’ Γιωτόπουλος), Δενελάβας, Κωνσταντάκος, Μπραχόλι.


Σχετικά Άρθρα

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…
Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Ο Πύρασος άφησε δύο βαθμούς στο βοηθητικό του ΕΑΚ μένοντας στο 0-0 με τον Τοξότη και…