• 26 Μαρτίου, 2022

Μαχητικός Αίας, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην Αγία Άννα

Μαχητικός Αίας, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στην Αγία Άννα

Δέκα ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κύπελλο, Αίας κι Αγία Άννα τέθηκαν ξανά αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ Τοπικής, αυτή τη φορά στο Βασδέκειο της Νέας Ιωνίας.

Η Αγία Άννα επιβλήθηκε 2-1 του Αίαντα που λίγο έλειψε να κάνει ζημιά στη βολιώτικη ομάδα καθώς στο φινάλε του αγώνα είχε καλές ευκαιρίες. Στο 5ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν δύο κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο τρίτο όμως, το έπαιξαν ωραία με κομπίνα, ο Τσιουρέλης με συρτή πάσα προς τα έξω και ο Παπαδημητρίου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις. Ο Αίας προσπάθησε να απειλήσει αλλά σε δύο περιπτώσεις, μακρινά σουτ του Χειλά κόντραραν και μπλόκαρε εύκολα ο Φλίγκος. Στο 55′ ο Χαλάτσης απέκρουσε προσπάθεια του Τσελεπή σε τετ-α-τετ από πλάγια και στο 65’ έγινε το 2-0. Ο Σέττος από αριστερά την κούρσα 30 μέτρων, έβγαλε ασίστ και ο Παπαδημητρίου με πλασέ, παραβίασε την εστία του Αίαντα για δεύτερη φορά.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν όμως απάντηση καθώς στο 69’ από φάση που ξεκίνησε με κόρνερ, ο Χριστέλος σκόραρε με κοντινή προβολή. Στο 73’ φάουλ του Θ. Κατσαβριά βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και πέρασε κόρνερ, μετά την εκτέλεση, κεφαλιά του ίδιου παίκτη άουτ.

Στο 84’ ο Μπιρτσάι πήγε να αλλάξει παιχνίδι, η μπαλιά του κόντραρε, πήρε φάλτσο και περίεργη τροχιά, χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αίας έφθασε κοντά στην ισοφάριση όταν κεφαλιά του Θανάση Κατσαβριά, μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής, πέρασε λίγο άουτ.

Αγία Άννα: Φλίγκος, Παπαδήμος (62’ Χατζητρακόσιας), Καλαμίδας, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Τσιουρέλης (74’ Ζαρίφης), Κορέτα, Τσελεπής (55’ Πετράκος), Σέττος, Παπαδημητρίου.
Αίας: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Ξηροκώστας (73’ Γκιόικα), Βούλγαρης (85’ Κωστούλας), Πλαβός, Χριστέλος (73’ Κάβουρας), Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς, Μπιρτσάι, Θ. Κατσαβριάς, Ράπτης.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…