• 19 Μαρτίου, 2022

Τρόμαξε… στο Σέσκλο ο Πύρασος αλλά πανηγύρισε το τρίποντο

Τρόμαξε… στο Σέσκλο ο Πύρασος αλλά πανηγύρισε το τρίποντο

Η Ακρόπολη …τρόμαξε τον Πύρασο, όμως η ομάδα της Νέας Αγχιάλου με γκολ στο 75ο λεπτό, έφυγε νικήτρια με 1-2 από το Σέσκλο.

Στο 17’ το 0-1 όταν σε σέντρα του Οικονόμου, ο Αραπίτσας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μιχόπουλο στην πλάτη των αμυντικών, ο οποίος με κοντινό σουτ σκόραρε. Ακόμη ένα γκολ φέτος για τον Φτελιανό ποδοσφαιριστή!

Στο 43’ η ισοφάριση όταν ο 15χρονος Σταυραντώνης έδωσε ασίστ στον Μιχάλη Τσουκάλη, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεξί άκρο της άμυνας των φιλοξενουμένων και με πλασέ, έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, μια κεφαλιά του Αραπίτσα απέκρουσε παίκτης της Ακρόπολης λίγο πριν το τέρμα, έκανε ντεμπούτο ο Ροτζέριο Μάρτινς για τον Πύρασο κι από δική του φοβερή πάσα (μεταβίβαση 40 μέτρων), ο Αραπίτσας βγήκε τετ-α-τετ και κέρδισε πέναλτι στο 73ο λεπτό. Ο Οικονόμου από την άσπρη βούλα το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Κεφαλιά του Μ. Τσουκάλη στο τέλος απέκρουσε ο Κεφαλάς.

Ακρόπολη: Βίτσος, Αντωνίου, Πασσιάς, Τ. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Γκάγκας, Γαβρ. Τσουκάλης, Παγώνης, Μ .Τσουκάλης, Σταυραντώνης (80’ Αξιώτης), Πιτσάβας.
Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μπασδάνης, Κατής (64’ Ροτζέριο), Αγιασώτης (64’ Ζενούνης), Ζάχος (55’ Βλάχος-84’ λ.τρ. Μπούτλας), Αραπίτσας, Οικονόμου, Νίνος.

Live μετάδοση αγώνα ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ – ΠΥΡΑΣΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του Πυράσου κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.
Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Δεν είχε κερδίσει για έξι αγωνιστικές ο Αίας και ξέσπασε πάνω στην Ακρόπολη. Η ομάδα του…
Σπάνιο fair play στο ματς Ρήγας-Ακρόπολη

Σπάνιο fair play στο ματς Ρήγας-Ακρόπολη

Ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε 4-1 την Ακρόπολη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών αλλά το ματς…