• 19 Μαρτίου, 2022

Εύκολα οι Μυρμιδόνες

Εύκολα οι Μυρμιδόνες

Οι Μυρμιδόνες υπερασπίστηκαν την έδρα τους και πήραν εύκολο τρίποντο με σκορ 3-1 κόντρα στην Δάφνη, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ Τοπικής, σκοράροντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βούλγαρης που πέτυχε δύο ωραία γκολ, στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ, στο 42ο έκανε το 3-0 με διαγώνιο σουτ. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Μάτζαρης, υπέροχο τέρμα αφού έκανε κοντρόλ με το στήθος κι έπιασε γυριστό σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 23’ με τον Θωμαΐδη, τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ με τον Σπυρέλη στο πρώτο μέρος κι αρκετές φάσεις στην επανάληψη. Μάλιστα λόγω τραυματισμού του Φ. Κολημήτρα, από το 79’ έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (δεν υπήρχαν άλλες αλλαγές). Η Δάφνη μείωσε στο 58’ με πέναλτι του Ευαγγελού, λίγο πριν τη λήξη είχε μια κεφαλιά του Βαρελόπουλου που απέκρουσε ο Γκόγκος.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Κατσαβριάς, Φ. Κολημήτρας, Καραπτσιάς (43’ λ.τρ. Παλάσκας), Γ. Κοντοβάς (53’ λ.τρ. Νάντζιος), Χρ. Κοντοβάς, Θωμαΐδης (56’ Μπέης), Βούλγαρης, Μάτζαρης, Γ. Κολημήτρας (46’ λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Σπυρέλης.
Δάφνη: Πλιάκας, Χιώτης, Ντίκας (46’ Βοϊτσίδης), Αλεξίου, Γ. Τσαρέλας, Σωτηρόπουλος, Νίκου, Φ. Τσαρέλας, Μαρέδης (81’ Ρίζος), Ευαγγελός, Τερλεξής (65’ Βαρελόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Δήμητρα, τρίποντο ύστερα από 580 ημέρες!!!

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Δήμητρα, τρίποντο ύστερα από 580 ημέρες!!!

Πέρασαν 566 ημέρες από την τελευταία φορά που παίχθηκε επίσημος αγώνας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, συγκεκριμένα…
Τρία γκολ και τρίποντο για τους Μυρμηδόνες

Τρία γκολ και τρίποντο για τους Μυρμηδόνες

Με σκορ 3-1 οι Μυρμηδόνες επικράτησαν της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο του Πλατάνου και διατηρήθηκαν στην…
Συνεχίζεται η ενίσχυση των Μυρμιδόνων Πλατάνου

Συνεχίζεται η ενίσχυση των Μυρμιδόνων Πλατάνου

Σε ακόμη δύο μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Πλατάνου. Στο δυναμικό της εντάχθηκαν ο Θανάσης Σιαμουρδάνης…