• 13 Μαρτίου, 2022

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Πρωτεσίλαος

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και πέρασε με διπλό από την έδρα της Δάφνης Βόλου, το Βασδέκειο. Η ομάδα του Θανάση Μπίλη άνοιξε νωρίς το σκορ όταν στο 13ο λεπτό ο Σιαμανίκος ανετράπη από τον Ντίκα και υποδείχθηκε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Χολέβας. Ο γκολκίπερ Αλπάκης έπεσε στη σωστή πλευρά, βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με σουτ του Βαλαρούτσου που έφυγε άουτ και προς το τέλος του ημιχρόνου, οι «κυανόλευκοι» καθάρισαν το ματς. Στο 41’ ο Σιαμανίκος τροφοδότησε τον Κλίντον ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ. Δύο λεπτά αργότερα, μεγάλη ευκαιρία όταν εκτέλεση φάουλ του Χολέβα χτύπησε στο δοκάρι και σε κενή εστία, αστόχησε ο Νικογιάννης. Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, ο Σκούρας επενέβη σε δύο σουτ από πλευράς γηπεδούχων: στο 70’ σε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής  του Χιώτη έδιωξε σε κόρνερ, πιο μετά σε σουτ του Ευαγγελού μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Δίκαιη νίκη για τον Πρωτεσίλαο που παίζει εδώ κι αρκετό καιρό με την ίδια σύνθεση αφού οι λύσεις για τον προπονητή Θανάση Μπίλη είναι περιορισμένες. Επιστρατεύτηκε ο Κώστας Κόρκος στα τελευταία παιχνίδια που είχε να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο, ο τερματοφύλακας Μάκης Μάνος παίζει αλλαγή μέσα και όχι στο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Πτελεού τρέχει σερί με 5 νίκες-1 ισοπαλία στα έξι τελευταία ματς και με 27 βαθμούς είναι πρώτη και καλύτερη στα πλέι άουτ, σίγουρη για την παραμονή.

Την επόμενη αγωνιστική, η νεανική Δάφνη έρχεται να παίξει στον Πλάτανο με τους Μυρμιδόνες, ενώ ο Πρωτεσίλαος έχει νίκη στα χαρτιά με τη Μακρινίτσα.

Δάφνη: Αλπάκης, Χιώτης (65’ Βοϊτσίδης), Ντίκας (65’ Ταμπάκου), Αλεξίου, Γ. Τσαρέλας, Καζάκης (65’ Κουτλουμπάσης), Τερλεξής (75’ Βαρελόπουλος), Σωτηρόπουλος (82’ Ρίζος), Ευαγγελός, Βαλαρούτσος, Φ. Τσαρέλας.
Πρωτεσίλαος: Σκουράς, Αλντίν (85’ Μ. Μάνος), Τσαούσης, Χολέβας, Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (76’ Χασιώτης), Καλτσάς (60’ Κ. Κόρκος), Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…