• 12 Μαρτίου, 2022

Χρυσή ισοπαλία …παραμονής για τον ΑΣ Μικροθηβών

Χρυσή ισοπαλία …παραμονής για τον ΑΣ Μικροθηβών

Ισοπαλία παραμονής για τον ΑΣ Μικροθηβών! Ο Απόλλων Καναλίων ήθελε μόνο τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ …από τα αποδυτήρια, πέτυχε την ανατροπή αλλά ο Γιάννης Βέτσικας ήταν αυτός που έκανε το 2-2 και χάρισε τον χρυσό βαθμό για την ομάδα των Μικροθηβών που κατέλαβε την 4η θέση στην α’ φάση.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα τα “κριάρια” μπήκαν στα πλέι οφ και εξασφάλισαν τη θέση τους στη Β’ Τοπική της σεζόν 2022-23, αντιθέτως ο Απόλλων μπήκε σε περιπέτειες στα πλέι άουτ.

Στο 1ο λεπτό το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Νίκου Βέτσικα, που δόθηκε σε χέρι αμυντικού ύστερα από σέντρα του Καπέσιου. Στο 5’ η ισοφάριση από τον Δουλά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 55’ το 1-2 για τον Απόλλωνα με τον Αγερώτη και το τελικό 2-2 γράφτηκε στο 67’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντένια, πετάχθηκε και σκόραρε με κεφαλιά ο Γιάννης Βέτσικας.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο α’ 45λεπτο δύο πολύ καλές ευκαιρίες με κεφαλιά εξ επαφής του Καπέσιου που απέκρουσε ο γκολκίπερ και σουτ άουτ του Λανάι από καλή θέση, στο β’ μέρος πρώτη καλή τους φάση ένα χαμένο τετ-α-τετ, άουτ, του Ν. Βέτσικα. Λίγο πριν τη λήξη, σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Μικροθήβες: Σχουλής, Γκόλιας, Διαμαντένιας, Λανάι, Παπανίκος, Γ. Βέτσικας, Γκαραβέλας, Ρεφουγιάτι (46’ Κυριέρης), Καπέσιος (60’ Παπαγεωργίου), Ν. Καλέμι (60’ Αναγνώστου), Ν. Βέτσικας (90’ Σταφυλάς).


Σχετικά Άρθρα

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Μια νέα προσπάθεια γίνεται φέτος στα Κανάλια και την ομάδα του χωριού, τον ιστορικό Απόλλωνα που…
Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Ο επίλογος στη γιορτή του Α.Σ. Μικροθηβών γράφτηκε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου…
Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με τους παλαίμαχους

Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με…

Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου, η μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών μαζεύτηκε στο γήπεδο…