• 12 Μαρτίου, 2022

Φωτιά στα πλέι οφ με το 0-3 της Αγίας Άννας επί του Πυράσου!

Φωτιά στα πλέι οφ με το 0-3 της Αγίας Άννας επί του Πυράσου!

Η Αγία Άννα ήταν θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, κέρδισε 0-3 τον Πύρασο και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη θέση. Δίκαιη και καθαρή επικράτηση για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν νωρίς και πήγαν με προβάδισμα δύο γκολ στο ημίχρονο.

Πρώτη φάση στο ματς και 0-1 για την Αγία Άννα: στο 12′ σέντρα του Τζοβάρα από αριστερά, γκολ του Παπαδημητρίου με εναέρια προβολή αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή.

Μακρινό σουτ του Τζοβάρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κεφαλάς (21′), σουτ του Παπαδημητρίου από καλή θέση πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο (40′). Οι φιλοξενούμενοι …χτύπησαν για δεύτερη φορά στο 41ο λεπτό: ο Τζοβάρας την προσπάθεια και την ασίστ με συρτό γύρισμα από αριστερά, ο Σέττος με ωραίο τελείωμα, σουτ στην κίνηση το 0-2. Στο φινάλε του α’ μέρους ο Αραπίτσας είχε γυριστό σουτ από το πέναλτι που έφυγε ψηλά άουτ, δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα.

Η Αγία Άννα έβγαινε καλύτερα μπροστά κι έφθασε δίκαια στο σημαντικό προβάδισμα χάρη σε δύο ωραίους συνδυασμούς των ποιοτικών επιθετικών της.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, ο Αραπίτσας σε θέση για γκολ, προτίμησε να πασάρει στον Κατή αντί να σουτάρει και χάθηκε μια καλή φάση για τους Αγχιαλίτες. Στο 52′ έξυπνα παιγμένο φάουλ από την Αγία Άννα, σε καλή θέση ο Πετράκος δεν μπόρεσε να βρει συμπαίκτη του.

Στο 54′ μεγάλη ευκαιρία με τον Κορέτα να σουτάρει από τη μικρή περιοχή αλλά να πιάνει περισσότερο …αέρα όπως συνηθίζεται να λέμε. Στο επόμενο λεπτό, απείλησε ο Πύρασος με κεφαλιά του Ρακή από τη μικρή περιοχή που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Φαλτσαριστό σουτ του Παπαδημητρίου εντός μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ και λίγοι πιο μετά, στα άλλα καρέ, ο Χατζητρακόσιας πρόλαβε να διώξει την μπάλα μπροστά στην εστία προ του Φουρκιώτη.

Απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου από δεξιά, το έβγαλε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Φλίγκος στο 76′.

Στο 80′ ο Παπαδόπουλος σε θέση για γκολ, στρώθηκε η μπάλα στο αριστερό του πόδι χωρίς να μαρκάρεται, το τελείωμά του ήταν κακό. Κι ενώ ο Πύρασος προσπαθούσε στην επίθεση, ο Πετράκος έκανε το 0-3 στο 83′: εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά με το δεξί, ο Κεφαλάς φάνηκε ότι θα έδιωχνε την μπάλα αλλά έβαλε έτσι τα χέρια του στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Στο 86′ μεγάλη ευκαιρία, πάλι από τον Παπαδόπουλο, που σούταρε από πλάγια δεξιά άουτ, ενώ ένα ωραίο σουτ του Κατή εξουδετέρωσε ο Φλίγκος σε κόρνερ εντυπωσιακά στις καθυστερήσεις.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης (46′ Μπόλης), Παπαδόπουλος, Ρακής, Νίνος, Ζενούνης (46′ Κατής), Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος (86′ Καραγιώργος), Οικονόμου, Ζάχος (46′ Φουρκιώτης).
Αγία Άννα: Φαγιέ (64′ Φλίγκος), Χατζητρακόσιας, Καλαμίδας, Βέργος (86′ Κόκκας), Χολέβας, Τσιουρέλης (86′ Τσέλιος), Κορέτα, Πετράκος, Παπαδημητρίου (73′ Παπαδήμος), Τζοβάρας (86′  Τσελεπής), Σέττος.


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…