• 12 Μαρτίου, 2022

Έχασε το τρίποντο στο φινάλε ο ΓΣΑ

Έχασε το τρίποντο στο φινάλε ο ΓΣΑ

Η πολύ καλή εμφάνιση του ΓΣΑ στο βοηθητικό του ΕΑΚ δεν συνοδεύτηκε με νίκη καθώς στις καθυστερήσεις, η κυανόλευκη ομάδα δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τοξότη. Τελικό σκορ 1-1 στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο ΓΣΑ απείλησε στο πρώτο μέρος δύο φορές με τον Κλουκουτάρα και με ένα καλό σουτ του Βούλγαρη που πέρασε άουτ. Έφθασε στο 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοντοβά στο 57′ (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο σκόρερ ο οποίος δέχθηκε μακρινή μπαλιά του Λάμπου κι ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή πριν ανατραπεί από αμυντικό). Μακρινό σουτ του Μπένου δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν μια κεφαλιά του Γεωργουλάκου άουτ στο 85’ κι έφθασαν στο 1-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μεγάλη μεταβίβαση από το κέντρο, ο προωθημένος Γκίνης έκανε πάσα με το στήθος (!), ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας και ο Σιγαλάκος σκόραρε με προβολή. Στη φάση του γκολ ο ΓΣΑ έπαιζε με δέκα λόγω τραυματισμού του Λάμπου, ενώ νωρίτερα είχε αντικατασταθεί ο Κοντοβάς που χτύπησε, έπαιξε και ο 15χρονος Στουρνάρας στα τελευταία λεπτά.

Τοξότης: Μπράνος, Ακριβούσης, Παναγιώτου (65’ Γιωτόπουλος), Γεωργουλάκος, Γκίνης, Μάστορας, Μπραχόλι, Σιγαλάκος, Δενελάβας, Γιαννιός, Χλωρός.
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Τσιαγιανίδης (70’ Μπαράκου), Ντόντα, Λάμπος, Τετριμίδας, Δρόσος (60’ Χριστοφορίδης), Βούλγαρης (90’+2’ Νικογιάννης), Κλουκουτάρας, Κοντοβάς (70’ λ.τρ. Ζαντιώτης), Μπένος (90’+2’ Στουρνάρας).


Σχετικά Άρθρα

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…
Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Ο Πύρασος άφησε δύο βαθμούς στο βοηθητικό του ΕΑΚ μένοντας στο 0-0 με τον Τοξότη και…