• 9 Μαρτίου, 2022

Εύκολα στα ημιτελικά ο Ρήγας Φεραίος

Εύκολα στα ημιτελικά ο Ρήγας Φεραίος

Με σκορ 0-3 ο Ρήγας Φεραίος πέρασε από την έδρα της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέα και έκλεισε θέση στον ημιτελικό επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά (μιας και τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία).

Το 0-1 δύο λεπτά πριν βγει το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Τσιακίρη σε σέντρα του Γοδενόπουλου και τα άλλα δύο τέρματα από τον ταλαντούχο Δημήτρη Αγροκώστα. Το πρώτο με πλασέ στο 58ο και το δεύτερο με τον ίδιο τρόπο επτά λεπτά αργότερα.

Η γηπεδούχος ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη ήταν ανταγωνιστική κι ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση ως η μοναδική εκπρόσωπός της Β’ Τοπικής στα προημιτελικά, ενώ για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, επόμενο βήμα πριν τον τελικό θα είναι εκτός έδρας ματς με τον νικητή του ζευγαριού Πύρασος-Θησέας.

Ε.Λ. Νηλέας: Στεργιάδης, Παλάντζας (65’ Κώστογλου), Πάγια, Ιντζόγλου, Μούτος, Μαλούσι (65’ Μπικοράρος), Γκογκινούδης (75’ Βαϊόπουλος), Τσουμάνης, Κουβαράς (70’ Σκαντζούρης), Τσαφούτος, Ασλάνογλου (70’ Γράντζας).
Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος (62’ Κίτσιος), Γοδενόπουλος, Βουραζέρης, Σταματίου (72’ Καλτσουνάς), Χότζα, Σουγκάρης (62’ Κόντρα), Νούλας, Γ. Αγροκώστας (62’ Χασάπης), Τσιακίρης (60’ Καραγιάννης), Δ. Αγροκώστας.


Σχετικά Άρθρα

Όρθιος… (και) στο Βελεστίνο ο Αίας

Όρθιος… (και) στο Βελεστίνο ο Αίας

Στο γήπεδο Βελεστίνου, ο Ρήγας Φεραίος προηγήθηκε νωρίς, ο Αίας είχε σχετικά γρήγορη απάντηση και το…
Δεν ξεκίνησε ο αγώνας ΓΣΑ-Ρήγας Φεραίος / φωτορεπορτάζ από το στάδιο Αλμυρού

Δεν ξεκίνησε ο αγώνας ΓΣΑ-Ρήγας Φεραίος / φωτορεπορτάζ από το στάδιο Αλμυρού

Στο στάδιο Αλμυρού το μπουρίνι πριν την έναρξη του ματς είχε ως αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος…
Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Άλωσε… το Βελεστίνο ο Πύρασος

Ο Πύρασος έψαχνε από το ξεκίνημα της σεζόν μία μεγάλη νίκη καθώς δεν είχε κερδίσει καμία…