• 5 Μαρτίου, 2022

Τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο για τον Αχιλλέα!

Τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο για τον Αχιλλέα!

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο Αχιλλέας επιβλήθηκε 3-1 της ΑΕ Χλόης στο γήπεδο «Αποστόλης Πλασταράς» του Αχιλλείου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Β’ Τοπικής. Οι γηπεδούχοι είχαν καταπληκτικό ξεκίνημα αφού στο εικοσάλεπτο ήδη είχαν σκοράρει τρεις φορές!

Το 1-0 στο 3ο λεπτό από τον 15χρονο Λεωνίδα Κωστόπουλο με πλασέ, το 2-0 στο 7’ με εύστοχο πέναλτι του Τσεκούρα (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Στέκας) και το 3-0 στο 20’ με πλασέ του Στέκα. Η μείωση του σκορ για τη φιλοξενούμενη ομάδα στις αρχές του β’ ημιχρόνου, στο 48’ όταν ο Ευαγγέλου σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα κόρνερ με το κεφάλι, σημείωσε αυτογκόλ, στη φάση ήταν και ο Αραμπατζής. Για τον Αχιλλέα, ο Κάσα με το μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε δύο τετ-α-τετ, ενώ καλές στιγμές να σκοράρει είχε και ο Μαλλιαρός.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Δημήτρη Παναγάκου θα μπεί με 6 βαθμούς στα πλέι άουτ (μπορεί να πετύχει στο φινάλε της α’ φάσης ακόμη ένα τρίποντο αλλά κόντρα στον ουραγό ΑΟ Άνω Λεχωνίων δεν θα μετρήσει στη νέα βαθμολογία), ενώ η νίκη αφιερώθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου, τον κ. Αποστόλη Παναγιώτου.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Ζωγραφάκης, Στεργίου, Ευαγγέλου (72’ Ζάρρας), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Μαρούλης, Μαλλιαρός, Μουζουράκης (53’ Κραβαρίτης), Στέκας, Παναγιώτου (72’ Καραγιάννης), Χουλιαράς (63’ Κάσα).
Χλόη: Aνδριώτης, Σούρλας (80’ Κουσκουρίδας), Ντόντος, Αραμπατζής, Κίτσιος, Μαυρογόνατος, Κουντούρης (80’ Συρταδιώτης), Μπομπότης (89’ Βαϊόπουλος), Μιχολίτσης, Τριχόπουλος, Σεσκλιώτης


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…