• 4 Μαρτίου, 2022

Αλμυρός: Βαριά ποινή για την οικιακή βοηθό που νάρκωσε και έκλεψε 79χρονη

Αλμυρός: Βαριά ποινή για την οικιακή βοηθό που νάρκωσε και έκλεψε 79χρονη

Βαριά ποινή επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε μια 62χρονη οικιακή βοηθό, η οποία παραπέμφθηκε κατηγορούμενη για ληστεία κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή πλαστού διαβατηρίου. Η υπόθεση της νάρκωσης της 79χρονης στον Αλμυρό, καταλήγει με την κάθειρξη 8 ετών και 8 μηνών και με χρηματική ποινή 3.500 ευρώ της οικιακής βοηθού, η οποία και οδηγήθηκε στις φυλακές. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα η 62χρονη οικιακή βοηθός να οδηγηθεί στη φυλακή.

Θυμίζουμε το σχετικό δημοσίευμα του e-almyros.gr τον Αύγουστο του 2021:

…Η αλλοδαπή είχε αναλάβει εργασία ως οικιακή βοηθός σε 79χρονη στον Αλμυρό. Την Παρασκευή 20/8/2021 φαίνεται πως έριξε ναρκωτική ουσία στο γάλα της πράγμα που έπραξε και την επόμενη μέρα. Η επίδραση των ουσιών είχαν ως αποτέλεσμα την αδιαθεσία και την υπνηλία της ηλικιωμένης, πράγμα που έδινε στην αλλοδαπή την ευκαιρία να ψάχνει και να αποσπά τη λεία της.

Το Σάββατο το πρωί 21 Αυγούστου η καθαρίστρια έγινε άφαντή. Η 79χρονη, διαπίστωσε ότι έλειπε από το χέρι της ρολόι αξίας άνω των 10.000 ευρώ, συνειδητοποίησε τις διαθέσεις της αλλοδαπής και ειδοποίησε το Α.Τ. Αλμυρού. Οι αστυνομικοί στις εκτεταμένες έρευνές τους για τον τρόπο διαφυγής της, ανακάλυψαν ότι διέφυγε με μισθωμένο ταξί, εντόπισαν τον οδηγό και το όχημα. Λίγες ώρες μετά η γυναίκα συνελήφθη στα διόδια Αφιδνών.

Την πρώτη μέρα απέσπασε ποσό 150 ευρώ, ενώ το ρολόι που έκλεψε τη δεύτερη μέρα δεν βρέθηκε επάνω της. Ερευνάται λοιπόν, εάν είχε συνεργό ή και εάν είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν.

Η 79χρονη, εξετάστηκε από ιατρούς του Κ.Υ. Αλμυρού και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ώστε να εντοπίσουν εάν οι ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή της καθαρίστριας (16 ναρκωτικά δισκία), θα προξενήσουν περαιτρέρω φθορά στην υγεία της ηλικιωμένης.

Η αλλοδαπή συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ληστεία με τη μέθοδο της ύπνωσης και για εξαπάτηση…


Σχετικά Άρθρα

Κάλαντα από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου στον «Λαό» και τον Δήμαρχο Αλμυρού

Κάλαντα από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου στον «Λαό» και τον Δήμαρχο Αλμυρού

Τα γραφεία του «Λαού» γέμισαν παιδικά χαμόγελα καθώς το πρωί της Πέμπτης 25/4 δεχθήκαμε την επίσκεψη…
Επικοινωνία – Ταυτότητα e-almyros.gr

Επικοινωνία – Ταυτότητα e-almyros.gr

Διακριτικός τίτλος Ιστοσελίδας: e-almyros.gr Η ιστοσελίδα της Εφημερίδας “Λαός της Μαγνησίας” Διεύθυνση: πάροδος Μιχοπούλου, Τ.Κ. 37100,…
Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, που επισήμως ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, θα διεξαχθεί…