Ξέσπασε στην Αταλάντη η Δήμητρα με πέντε σκόρερ!

Ξέσπασε στην Αταλάντη η Δήμητρα με πέντε σκόρερ!

Η Δήμητρα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα νικώντας εύκολα 5-0 την Αταλάντη σήμερα στο λασπώδες γήπεδο Ευξεινούπολης και ετοιμάζεται για τον επόμενο … τελικό σε λίγες ημέρες (την Κυριακή κόντρα στη Ν. Αρτάκη). Δύο γρήγορα γκολ από τους Βουρδάκη, Πεπκολάι (στη φωτογραφία παραπάνω η φάση που σκοράρει), άλλα τρία τέρματα μέσα σε επτά λεπτά στην επανάληψη! Η μεγαλύτερη σε σκορ νίκη της Δήμητρας στη Γ’ Εθνική, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος με λάσπη στα περισσότερα σημεία του, ειδικά έξω από την περιοχή προς την πλευρά της εκκλησίας, η μπάλα κολλούσε συνεχώς από το ξεκίνημα του αγώνα. Στο αρχικό σχήμα για τη σημερινή αναμέτρηση όσον αφορά στους γηπεδούχους ήταν: ο Σταυράκης στην εστία, στην άμυνα τετράδα αποτελούμενη από τους Λάμπο, Γαλανόπουλο, Καρρά, Θεοδωρόπουλο. Αμυντικοί χαφ οι Θωμαΐδης, Καμπέρης, μπροστά τους ο Δημητρίου, στα πλάγια Πεπκολάι, Βουρδάκης και προωθημένος ο Αναστασίου.

Δοκάρι στο 4ο λεπτό. Ο Βουρδάκης έπαιξε κόρνερ με πάσα στον Πεπκολάι, αυτός σούταρε από πλάγια αριστερά με φάλτσο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο.

Το 1-0 στο 8′: από πλάγιο άουτ του Δημητρίου, ο Βουρδάκης στα όρια της μεγάλης περιοχής ξεπέρασε τον γκολκίπερ της Αταλάντης και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα! Και ο σκόρερ ανέβηκε στα κάγκελα για να αγκαλιάσει και να αφιερώσει το γκολ στον Βασίλη Καραμπάση…

Μεγάλη ευκαιρία στο 13′. Ο Πεπκολάι πέρασε από τον Πάππο και πάσαρε στον Αναστασίου που ήταν μπροστά στο τέρμα, παρενεβλήθη όμως αμυντικός κι έκοψε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα, σουτ του Αναστασίου εξουδετέρωσε ο Ανδρούτσος στη δεξιά του γωνία, χαμηλά.

Στο 25′ το 2-0. Η Αταλάντη είχε φάουλ στη μεγάλη της περιοχή που ο τερματοφύλακας θέλησε να εκτελέσει με μακρινή μεταβίβαση προς πλάγια δεξιά. Η μπάλα δεν έφθασε στον αμυντικό διότι μπήκε στην πορεία της ο Πεπκολάι, έκλεψε, προχώρησε και σκόραρε με δυνατό σουτ. Ήταν το τρίτο γκολ για τον παίκτη που απέκτησε η Δήμητρα τον Ιανουάριο στις έξι αναμετρήσεις που έχει παίξει.

Συρτό σουτ του Ντάμπου μπλόκαρε ο Σταυράκης στο 35′, πιο μετά σουτ του Πατσαρούχα ανέκοψε με ωραίο τάκλιν ο Θεοδωρόπουλος, σε δύο προσπάθειες από πλευράς φιλοξενουμένων. Χωρίς άλλη φάση, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Στο 53′ κεφαλιά καρφωτή του Πεπκολάι έδιωξε σε κόρνερ ο Μαρκάκης. Μετά την εκτέλεση, ο Δημητρίου έκανε το σουτ και ο Λάμπος με προβολή στην πορεία της μπάλας σκόραρε! Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Θεοδωρόπουλου από ευνοϊκό σημείο έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο. Νέα ευκαιρία στο 57′ με άστοχο σουτ του Βουρδάκη.

Το 4-0 στο 58′: σέντρα του Βουρδάκη από δεξιά, ο Πεπκολάι γύρισε με εναέρια προβολή και ο Θεοδωρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής. 

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και η Δήμητρα έφθασε σε πέμπτο γκολ, με δυνατό σουτ του Μαυροζούμη ύστερα από ενέργεια κι ασίστ του Πεπκολάι.

Χαμένα τετ-α-τετ στο 70′ από τον Σιόβα, σουτ άουτ και στο 75′ από τον Μπουμπούκη, σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αταλάντης, ενώ στο 79′ σουτ του Σιόβα έβγαλε με το πόδι ο Ανδρούτσος.

***Μετά την αναμέτρηση, η ομάδα μαζεύτηκε στον “Πεζόγυρο” για φαγητό!

Δήμητρα: Σταυράκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος (69′ Στεφανής), Καρράς, Θωμαΐδης (61′ Μπουμπούκης), Βουρδάκης (61′ Παπουτσής), Καμπέρης (46′ Μαυροζούμης), Δημητρίου, Αναστασίου, Πεπκολάι (61′ Σιόβας).
Αταλάντη: Ανδρούτσος, Κουδουνάς (87′ Αγγελούσης), Σακκάς, Μαρκάκης, Πάππος, Τσάτσος, Μπαρτζουλιάνος (87′ Ντεμάι), Παπαζαχόπουλος,  Δουβαράς, Ντάμπος, Πατσαρούχας.

Εικόνες από τη …λασπομαχία Δήμητρα-Αταλάντη στο γήπεδο Ευξεινούπολης


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…