• 1 Μαρτίου, 2022

Η εκδήλωση κοπής πίτας, Συνέλευσης κι αρχαιρεσιών των Αγχιαλιτών της Αθήνας

Η εκδήλωση κοπής πίτας, Συνέλευσης κι αρχαιρεσιών των Αγχιαλιτών της Αθήνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας, η 56η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο θαυμάσιο και φιλόξενο εντευκτήριο της Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών.

Παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας και παρακολούθησαν την Γεν. Συνέλευση οι Αντιδήμαρχοι της Αθήνας, Χρήστος Τεντόμας και Νίκος Βαφειάδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Στέφανος Κούτρας, οι οποίοι και χαιρέτισαν την εκδήλωση, ο διευθυντής του Γραφείου του αντιδημάρχου Χρήστου Τεντόμα Βασίλης Λάμπρου, ο πρόεδρος των Θρακιωτών Αγίου Ελευθερίου Γιώργος Αρβανίτης η λαογράφος Σακελλαρίου Νίνα, η καθηγήτρια του ΕΜΠ Αναστασοπούλου Ιωάννα, η ιστορικός Μαρία Λιακάκη από το γραφείο του αντιπεριφεριάρχη Γιώργου Δημόπουλου, ο διακεκριμένος φωτορεπόρτερ και σκηνοθέτης Γιάννης Φαλκώνης στον οποίο οφείλεται και η φωτογράφηση, πάρα πολλοί φίλοι του Συλλόγου και τα μέλη.

Θερμούς χαιρετισμούς απέστειλαν η βουλευτής Μαγνησίας Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέλιας ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης οι Αντιπεριφεριάρχες του Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργος Δημόπουλος και της Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πολιτευτής πρ. Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό από τη διακεκριμένη μουσικοσυνθέτη, βιρτουόζας του ακορντεόν, Θρακιώτισσας Ζωής Τηγανούρια η οποία έπαιξε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα για την εκδήλωση.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται πως: “θερμές εγκάρδιες ευχαριστίες εκφράζουμε προς όλους τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή τους μας τιμά ιδιαίτερα και μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε. Στο τέλος της Γεν. Συνέλευσης ακολούθησε μικρό διάλειμμα και επισκεφτήκαμε το θαυμάσιο μπουφέ προσφορά του συμπατριώτη μας Σταύρου Αξαρξή στη μνήμη της μητέρας του Σεβαστής. Μετά τον μπουφέ η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την Γενική Συνέλευση με πρόεδρο την Φαίνια Πλατσούκα που ήλθε από την Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στις εργασίες της ΓΣ, αφού πήρε τον κατάλογο των ταμειακώς εντάξει και τα ψηφοδέλτια ξεκίνησε την διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το ΔΣ εκλέχτηκαν με την εξής σειρά οι Απόστολος Ζαφειρόπουλος, Κώστας Τσιάμης, Ιωάννης Μαστροπέτρου, Σταύρος Πατκίδης, Γιώργος Κραβαρίτης, Ευγενία Κοφινά και Αικατερίνη Αναστασοπούλου.
Για την εξελεκτική Επιτροπή οι Ελευθέριος Χαροντάκης, Στυλιανή Ιωάννου και Ευάγγελος Μηδειάτης.


Σχετικά Άρθρα

Η Ζέττα Μακρή με τον Σύλλογο Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος»

Η Ζέττα Μακρή με τον Σύλλογο Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος»

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου…
Διαδικτυακά η Γ.Σ. και η κοπή πίτας του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας

Διαδικτυακά η Γ.Σ. και η κοπή πίτας του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας και…