• 27 Φεβρουαρίου, 2022

“Λύγισαν” στο φινάλε οι Μικροθήβες

“Λύγισαν” στο φινάλε οι Μικροθήβες

Σημαντική νίκη πήρε ο Άνθιμος Γαζής με σκορ 2-1 απέναντι στις Μικροθήβες διότι αυτό το τρίποντο θα το μεταφέρει η ομάδα των Μηλεών στα πλέι οφ (εφόσον οι Μικροθήβες παραμείνουν στην τετράδα). Υπό συνεχή βροχή η αναμέτρηση το πρωί της Κυριακής 26/2 στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου, πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη ήταν ο πρώτος της σκόρερ, Κίτσας. Τότε στις αρχές Δεκεμβρίου είχε σκοράρει στο 90′ με κεφαλιά και είχε χαρίσει την ισοπαλία στον Άνθιμο Γαζή. Σήμερα το πρωί, έγινε το ίδιο αλλά το γκολ του δεν έδωσε έναν βαθμό αλλά τρεις, ήταν νικητήριο…

Στο 6ο λεπτό το 1-0 με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Μπιλιτσάκη, στο 33′ η ισοφάριση όταν ο Παπαγεωργίου έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Καπέσιο και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και όπως προαναφέρθηκε, το 2-1 στο 90′ με κεφαλιά του Κίτσα. Ακολούθησαν αρκετά λεπτά καθυστερήσεων στο ματς αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί νωρίτερα όταν είχαν καλές στιγμές με τους Βούλγαρη, Κίτσα, Καραγιαννόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Αναγνώστου.

Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Αγγ. Χασιώτης, Μπιλιτσάκης (80′ Μαρούγκας), Κυργιάκης, Κωστάκης, Νικολός (80′ Γκέκας), Καραγιαννόπουλος (75′ Καράι), Βούλγαρης, Κίτσας, Κατσαρός, Πασχαλόπουλος (75′ Δημόπουλος).
Μικροθήβες: Σχουλής, Γκόλιας, Σταφυλάς, Παπανίκος, Γκαραβέλας, Ν. Καλέμι, Λανάι, Τοκαλής (46′ Μαντάνης-55′ Λαΐνας), Ρεφουγιάτι, Παπαγεωργίου (60′ Αναγνώστου), Καπέσιος.


Σχετικά Άρθρα

Κοκκωτοί: Τα ονόματα δύο τοπικών Ηρώων του 1821 κοσμούν πλέον το χωριό της Όθρυος!

Κοκκωτοί: Τα ονόματα δύο τοπικών Ηρώων του 1821 κοσμούν πλέον το χωριό της Όθρυος!

Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκωτών «Η ΟΘΡΥΣ» προέβη στην ιστορική ονοματοδοσία δύο οδών του χωριού,…
Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Απονομές και πανηγυρισμοί για τους πρωταθλητές του ΑΣ Μικροθηβών / φωτορεπορτάζ

Ο επίλογος στη γιορτή του Α.Σ. Μικροθηβών γράφτηκε με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου…
Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με τους παλαίμαχους

Η γιορτή του ΑΣ Μικροθηβών για την κατάκτηση του τίτλου / Εικόνες από τον αγώνα με…

Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου, η μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών μαζεύτηκε στο γήπεδο…