• 27 Φεβρουαρίου, 2022

Έμεινε στο καλό πρώτο ημίχρονο ο Αίας… και δέχθηκε την ισοφάριση

Έμεινε στο καλό πρώτο ημίχρονο ο Αίας… και δέχθηκε την ισοφάριση

Με ισοπαλία άρχισε τα πλέι οφ ο Αίας κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει Σαρακηνό κι Αγία Άννα στη δεύτερη θέση. Η ομάδα της Σούρπης προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, είδε τον αντίπαλο να μένει με δέκα παίκτες στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ωστόσο ο Τοξότης βρήκε τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα να φθάσει στην ισοφάριση.

Στο πρώτο 45λεπτο, καλύτερη η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, έφθασε στο 2-0 χάρη σε γκολ του Ράπτη στο 17ο λεπτό και του Θανάση Κατσαβριά στο 22ο. Το πρώτο με σουτ σε τετ-α-τετ από ασίστ του Θ. Κατσαβριά, το δεύτερο με σουτ από πλάγια δεξιά θέση ύστερα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη που βρήκε τον αρχηγό της ομάδος του, αυτός έκανε κοντρόλ κι εκτέλεσε με τη μία… Οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του ματς με τον Μπιρτσάι, ο ίδιος παίκτης σούταρε ψηλά άουτ σε τετ-α-τετ, ενώ με το σκορ στο 2-1, ο Ράπτης είχε μια καλή στιγμή.

Ο Τοξότης έμεινε με δέκα στο 60’ λόγω αποβολής του Νταγκούλη με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο αυτή η αποβολή δεν τον επηρέασε αφού κατάφερε να φθάσει σε δύο γκολ. Στο 67’ Μάστορας-Σιγαλάκος έπαιξαν το «ένα-δύο» και σκόραρε ο Μάστορας όντας ψύχραιμος απέναντι από τον Χαλάτση αφού πέρασε την μπάλα από πάνω του με λόμπα. H ισοφάριση στο 86’ με πέναλτι που υπέπεσε ο Πλαβός πάνω στον Σιγαλάκο. Ο Σκλαπάνης έκανε την εξαιρετική μπροστινή μπαλιά που έβγαλε στην αντεπίθεση τον Τοξότη με καλές προϋποθέσεις, ο Μπραχόλι την πάσα και ο Σιγαλάκος κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Σκλαπάνης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Αχιλλείου, το τέταρτο γήπεδο που χρησιμοποίησε φέτος ως έδρα η ομάδα της Σούρπης.

Αίας: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Γ. Ξηροκώστας (70’ Παπανικολόπουλος), Πλαβός, Βούλγαρης, Κ. Κατσαβριάς (70’ Κάβουρας), Ράπτης, Μπιρτσάι, Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς (55’ Μακανίκας).
Τοξότης: Μπράνος, Σιγαλάκος (88’ Κατσικαδάμος), Παναγιώτου, Νταγκούλης, Ιωάννου, Ακριβούσης, Μπραχόλι, Σκλαπάνης, Δενελάβας (89’ Γιωτόπουλος), Μάστορας, Σαββίδης (46’ Γκίνης).


Σχετικά Άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…