• 14 Φεβρουαρίου, 2022

Νέα έδρα για τη θεατρική ομάδα ΣκηνοΠαίκτες

Νέα έδρα για τη θεατρική ομάδα ΣκηνοΠαίκτες

Σε νέα έδρα θα προετοιμάζουν πλέον τις πολιτιστικές δράσεις τους τα μέλη της της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ενηλίκων Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για στέγαση στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου.

«Με απερίγραπτη χαρά, όρεξη και σεβασμό στο κτήριο και την ιστορία του, ολοκληρώνουμε σταδιακά και εθελοντικά τις εργασίες καθαριότητας και τις απαραίτητες επισκευές, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τον χώρο δημιουργικά και προς όφελος τόσο της τοπικής κοινότητας όσο και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας. Ευγνώμονες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του Δήμου μας, δηλώνουμε έτοιμοι να ανακοινώσουμε σύντομα τις επικείμενες δράσεις και πρωτοβουλίες μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία περιλαμβάνει επίσης ευχαριστίες προς τον Δήμο Αλμυρού. Συγκεκριμένα, προς τη Δημοτική Αρχή, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Πλατάνου, το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και τους αρμόδιους δημοτικούς συμβούλους.

Οι στόχοι της θεατρικής ομάδας είναι η διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών δράσεων,  η αξιοποίηση του υπέροχου χώρου που ευγενικά της παραχωρήθηκε με τρόπους που θα συμβάλλουν στην ευρύτερη πολιτιστική ανάταση και η ανάδειξη, προβολή της περιοχής μας ως τόπου δημιουργίας, εθελοντισμού, πολιτισμού και τουριστικού ενδιαφέροντος.