• 13 Φεβρουαρίου, 2022

Αλμυρός: Σκύλος δάγκωσε 15χρονο- Το παράπονο των δημοτών

Αλμυρός: Σκύλος δάγκωσε 15χρονο- Το παράπονο των δημοτών

Σκύλος δάγκωσε 15χρονο, χθες Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, περίπου στις 18:30, όταν γύριζε από αγώνα ποδοσφαίρου με τους φίλους του.

Ο 15χρονος μαζί με τους συναθλητές του κάνει συχνά αυτή τη διαδρομή με το ποδήλατο. Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, σχηματίζονται αγέλες, που συνήθως δεν προκαλούν προβλήματα. Μαρτυρίες ενοίκων περιγράφουν τα ζώα, να πλησιάζουν τους περιπατητές μυρίζοντας και ψάχνοντας για φαγητό και όχι επιθετικά. Πολλές φορές όμως κυνηγούν τα ποδήλατα.

Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη και επιτέθηκε τελικά ο σκύλος στον ποδηλάτη. Παρά τη φόρμα και το ισοθερμικό που φορούσε, το σκυλί κατάφερε σοβαρό τραύμα στο νεαρό, ο οποίος έσπευσε στο κέντρο υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες. Οι συμπολίτες μας ζητούν λύσεις.

Περίοικοι σχολιάζουν: Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δικογραφίες σε συρτάρια σχετικά με το θέμα των αδέσποτων ζώων. Ποιός ο λόγος να κάνουμε νέες καταγγελίες; Γνωρίζουμε τη νομοθεσία και όλοι ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί. Αναμένουμε παρεμβάσεις από τους υπευθύνους και λύσεις.