• 12 Φεβρουαρίου, 2022

Κωστούλας και Κατσαβριάς χάρισαν, ακόμη ένα, τρίποντο στον Αίαντα

Κωστούλας και Κατσαβριάς χάρισαν, ακόμη ένα, τρίποντο στον Αίαντα

Ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον σήμερα στο γήπεδο του Πλατάνου ανάμεσα σε Αίαντα κι Αγχίαλο, με την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά να σημειώνει άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 2-0.

Ο προπονητής του Αίαντα άφησε πέντε-έξι βασικούς στον πάγκο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες νεαρούς όπως τον τερματοφύλακα Κουτσογεωργίου που έπαιξε φέτος για πρώτη φορά από την αρχή, τον Κωστούλα (που σκόραρε) και τον Γκιόκα (ντεμπούτο στην επανάληψη και για τον 19χρονο Κώστα Κάβουρα που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο). Από την άλλη, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος είχε επτά Αγχιαλίτες στο αρχικό σχήμα.

Στο 1ο λεπτό, ο Ράπτης βγήκε τετ-α-τετ και ήταν έτοιμος να πλασάρει για γκολ όταν ο ρέφερι σφύριξε καθυστερημένα φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης… Στο 4ο, από κάθετη του Θ. Κατσαβριά, ο Χουλιαράς πλάσαρε λίγο άουτ σε φάση τετ-α-τετ από πλάγια δεξιά. Πολύ καλή φάση και στο 13′ με πλασέ στην κίνηση του Κωστούλα, ύστερα από γύρισμα του Παπανικολόπουλου, που απέκρουσε ο Σαματάς.

Η υπεροχή του Αίαντα μετουσιώθηκε σε γκολ στο 20ό λεπτό: φοβερή κάθετη του Θ. Κατσαβριά στην πλάτη της άμυνας, σκόρερ ο Κωστούλας με μακρινό πλασέ προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα. Μετά το γκολ, η Αγχίαλος ισορρόπησε, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν καταγράφηκε άλλη αξιοσημείωτη φάση.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα αλλά η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους “κιτρινόμαυρους”. Στο 60′ ο Χουλιαράς απέφυγε αντίπαλο με ντρίμπλα και σέντραρε βρίσκοντας τον Θ. Κατσαβριά σε θέση βολής, το πλασέ όμως του αρχηγού του Αίαντα, στην κίνηση, έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο.

Στο 68′ ο Μπιρτσάι έπιασε ωραίο μακρινό σουτ που έβγαλε στο “παραθυράκι” ο … ιπτάμενος Σαματάς με μια εντυπωσιακή ομολογουμένως απόκρουση.

Δέκα λεπτά πιο μετά, πάσα του Τσόγκα έκοψε ο Ζητούδης, σούταρε ο επερχόμενος Κωστούλας και ο γκολκίπερ της Αγχιάλου έκανε άλλη μια ωραία επέμβαση. Μετά τη φάση αυτή, μπήκε αλλαγή ο Ξηροκώστας και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβγαλε ασίστ για τον Θ. Κατσαβριά, ο οποίος σε τετ-α-τετ, αμαρκάριστος εύκολα σαν σε προπόνηση, έκανε το 2-0.

Στο 83′ ο Κωστούλας έχασε μοναδική ευκαιρία αφού απέναντι από τον Σαματά, αντί να πλασάρει για γκολ, πήγε να τον περάσει, βγήκε πλάγια κι αστόχησε. Στο 85′ από πάσα του Κάρρου, ο Δράγνης είχε σουτ άουτ από καλή θέση, ενώ λίγο πριν τη λήξη καλή φάση είχε ο Μπιρτσάι.

Αίας: Κουτσογεωργίου,  Παπανικολόπουλος, Γκιόκα (46′ Κάβουρας), Βούλγαρης, Κ. Κατσαβριάς (78′ Ξηροκώστας), Τσάμης, Χουλιαράς (67′ Τσόγκας), Μπιρτσάι, Κωστούλας, Θ. Κατσαβριάς (86′ Ντούρας), Ράπτης.
Αγχίαλος: Σαματάς, Ζητούδης, Κόκκαλης, Λάζογλου, Σταντζούρης, Δράγνης, Μωυσίδης (63′ Κάρρος), Τσότζωρας (46′ Ζαφειρίου), Χρ. Δαμάσκος, Δημακόπουλος, Γεωργακόπουλος (46′ Γιαννούχος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…