• 5 Φεβρουαρίου, 2022

Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Πρωτεσίλαος, ο Αλντίν άλλαξε το ματς, δύο γκολ ξανά ο Αλαμάνης!

Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Πρωτεσίλαος, ο Αλντίν άλλαξε το ματς, δύο γκολ ξανά ο Αλαμάνης!

Από τεσσάρα σε τεσσάρα ο Πρωτεσίλαος! Μετά το 4-1 επί της Αγχιάλου την περασμένη Κυριακή, σήμερα η ομάδα του Θανάση Μπίλη νίκησε με το ίδιο σκορ (!) τους Μυρμιδόνες και φθάνοντας τους 20 βαθμούς για τα πλέι άουτ, θα μπει πρώτος στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος …άνετα και ωραία αφού σε μεγάλο βαθμό έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή.

Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν φάουλ του Αλαμάνη (επιθετικού), χτύπησε στο δοκάρι και σκόραρε ο Νικογιάννης από κοντά παίρνοντας το ριμπάουντ. Ο Παλάσκας έφερε το ματς στα ίσα με σουτ από πλάγια δεξιά στο 33ο λεπτό, το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, στο 50ό λεπτό αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Παπαδόπουλος. Ο παίκτης όμως που τον αντικατέστησε άλλαξε την έκβαση της αναμέτρησης και αυτός ήταν ο Αλντίν! Πρώτα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και μετά ασίστ για το τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 55’ σουτ του Αλαμάνη (επιθετικού) απέκρουσε ο Γκόγκος και με πλασέ ο Αλντίν το 1-2, στο 62’ ο σκόρερ πέρασε τρεις αντιπάλους και έδωσε ασίστ για τον Αλαμάνη (επιθετικό) ο οποίος έγραψε εύκολα το 1-3. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη, το τελικό 1-4 όταν από γέμισμα του Χολέβα, ο Αλαμάνης (επιθ.) με σκαφτό πλασέ, σημείωσε πολύ ωραίο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Παλάσκα στο 20’ και μία διπλή φάση με το σκορ στο 1-2 όταν σουτ του Μπίνα απέκρουσε ο Μάνος και μετά πλασέ του ίδιου παίκτη έδιωξε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος. Σουτ του Παλάσκα στο 67’ πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Για τους φιλοξενούμενους, ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Αλαμάνη, Νικογιάννη στο δεύτερο μισό του α’ 45λεπτου, καλές φάσεις και στην επανάληψη εκτός από τα τρία γκολ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο καρέ αγώνων, ο Πρωτεσίλαος έχει σημειώσει 11 τέρματα (τρεις νίκες-μία ήττα) εκ των οποίων ο Κώστας Αλαμάνης, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ, έχει πετύχει τα επτά, διανύοντας εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Μπίνας, Νάντζιος, Κατσαβριάς (60’ Κουφάκης), Γ. Κοντοβάς, Τσέργας (70’ Σπυρέλης), Τσεκρέζης, Παλάσκας, Μάτζαρης, Γ. Κολημήτρας (70’ Βούλγαρης), Μπέης (62’ Χριστοδουλόπουλος).
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Κλίντον (46’ Χασιώτης-88’ Μπισμπιγιάννης), Τσαούσης, Χολέβας, Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (50’ Αλντίν), Αλαμάνης, Αλαμάνης.


Σχετικά Άρθρα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Καταδικαστική ισοπαλία για Μικροθήβες και Ιάσονα

Έξι γκολ προσέφεραν οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης της Β’ Τοπικής, αλλά δεν χάρηκε κανείς……
Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 1-2 Απριλίου

Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 1-2 Απριλίου

Δύσκολα ματς για τις ομάδες της περιοχής μας στην 22η αγωνιστική, ο ΓΣΑ πάει στην έδρα…
Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Εμβόλιμη αγωνιστική χθες Τετάρτη στην Α’ Τοπική, χωρίς εκπλήξεις και …ημέρα των φιλοξενούμενων αφού κέρδισαν οι…