• 1 Φεβρουαρίου, 2022

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανέγερση κτηρίου του 5ου Νηπιαγωγείου

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανέγερση κτηρίου του 5ου Νηπιαγωγείου

Ανοικτός διαγωνισμός προκηρύχθηκε για τη δημοπράτηση του έργου που αφορά την κατασκευή του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αλμυρού. Πρόκειται για έργο που έχει ενταχθεί στη χρηματοδότηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με ποσό 960.000 ευρώ.
Το 5ο Νηπιαγωγείο στεγάζεται τώρα σε ενοικιαζόμενο χώρο και μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου κτηρίου, θα μεταφερθεί παραπλεύρως του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 8η Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ., ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 14/03/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ.
Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό για διάστημα εννέα μηνών, από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών. Η επιλογή του Αναδόχου, θα γίνει σύμφωνα με «ανοιχτή διαδικασία» του άρθρου 27 του Ν.4412/2016 υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού. Τέλος, το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Αναθέτουσα Αρχή που είναι ο Δήμος Αλμυρού με το αρμόδιο όργανό του.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…