• 29 Ιανουαρίου, 2022

Πρώτο τρίποντο για τους Μυρμιδόνες σε συναρπαστικό ματς!

Πρώτο τρίποντο για τους Μυρμιδόνες σε συναρπαστικό ματς!

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τους Μυρμιδόνες! Και τι νίκη! Με συναρπαστικό φινάλε, σκόρερ τον Κουφάκη που μπήκε αλλαγή και επί ενός αντιπάλου που θα είναι στα πλέι άουτ.

Πέντε γκολ σε δεκατρία παιχνίδια είχε η ομάδα του Πλατάνου, τρία στο σημερινό! Ισοφαρίστηκε δύο φορές αλλά βρήκε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για να πανηγυρίσει στο φινάλε το τρίποντο.

Στο 44’ το 1-0 με φοβερό πλασέ του Μπίνα εκτός μεγάλης περιοχής που πήγε στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας. Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 68’ με σέντρα-σουτ του Κώστα Καραπλιάγκου. Προβάδισμα για δεύτερη φορά με γκολ του Θωμαΐδη στο 71’, σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από πάσα του Μάτζαρη. Ο Καρατζόλης εννιά λεπτά αργότερα το 2-2 μετά από σέντρα του Μουσαμπελίου και φθάσαμε στο 86ο λεπτό όταν κρίθηκε το ματς. Συνδυάστηκαν δύο παίκτες που είχαν περάσει αλλαγή λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο: ο Σπυρέλης την ασίστ και ο Κουφάκης με πλασέ από κοντά το 3-2.
Για τους Μυρμιδόνες, δοκάρι στο 50’ με τον Μάτζαρη, απόκρουση του τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ του Κολημήτρα στο 55’, πλασέ του ίδιου παίκτη και του Μάτζαρη που έφυγαν λίγο άουτ στο 62’ και 66’. Για τον Διαγόρα, η μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίωρο του αγώνα όταν ο Τζέκα σε φάση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Νάντζιος, Μπίνας, Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Τσέργας, Θωμαΐδης (72’ Κουφάκης), Παλάσκας (80’ Βούλγαρης), Μάτζαρης, Γ. Κολημήτρας, Τσεκρέζη (80’ Σπυρέλης).
Διαγόρας: Κουτσιαρής, Μπόλκας, Σεγδίτσας (65’ Ντόντος), Γκαμαλέτσιος, Σουλακούδης, Αγριοτσόμπανος, Σπ. Καραπλιάγκος, Καρατζόλης, Μουσαμπελίου, Τζέκα, Κ. Καραπλιάγκος.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…