• 22 Ιανουαρίου, 2022

Ο Πλαβός στο 95′ χάρισε τρίποντο στον Αίαντα (φωτορεπορτάζ)

Ο Πλαβός στο 95′ χάρισε τρίποντο στον Αίαντα (φωτορεπορτάζ)

Στο γήπεδο του Πλατάνου, ο Αίας υποδέχθηκε τον Αστέρα Ριζομύλου και λίγοι περίμεναν ότι θα κέρδιζε τόσο δύσκολα! Με γκολ του Πλαβού στο 5o από τα 9 λεπτά των καθυστερήσεων το 2-1 (!), έφθασε σε ακόμη μία επιτυχία, τη δέκατη στο φετινό πρωτάθλημα (σε δώδεκα αγώνες) και πέμπτη συνεχόμενη. Μάλιστα με το σημερινό τρίποντο, οι “κιτρινόμαυροι” της Σούρπης έπιασαν στην κορυφή του 2ου ομίλου τον Πύρασο με τον οποίον κοντράρονται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, απάντησαν πολύ γρήγορα αλλά το νικητήριο γκολ το σημείωσαν στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης, στις καθυστερήσεις.

Σουτ του Αραπίτσα από καλή θέση έβγαλε ο Ξανθάς σε κόρνερ, μετά ο Χειλάς δεν μπόρεσε να σκοράρει σε χαμένο τετ-α-τετ στις πρώτες ευκαιρίες του παιχνιδιού. Στο 9ο λεπτό, φάουλ του Αραπίτσα από πλάγια θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 11ο το 0-1. Ο Σαρρής εκτέλεσε ωραίο φάουλ με γλυκιά σέντρα και ο Δ. Αποστολίδης πέτυχε γκολ με εναέρια προβολή. Η χαρά για τους φιλοξενούμενους κράτησε μόνο πέντε λεπτά διότι στο 16′ ο Πλαβός κέρδισε φάουλ περίπου 25-30 μέτρα από την εστία και ο Αλέκος Αραπίτσας το μετέτρεψε σε γκολ με ωραία εκτέλεση στη δεξιά γωνία του Ξανθά πάνω από το τείχος. Σουτ του Ράπτη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ξανθάς, σουτ του Χειλά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Αίας πίεσε πολύ έχοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 65′ όταν αμαρκάριστος ο Μακανίκας από το ύψος του πέναλτι νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, στην επαναφορά το ίδιο συν΄εβη σε σουτ του Χειλά. Επίσης, ο Αραπίτσας απείλησε σε δύο περιπτώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 78′ όταν ο ρέφερι έκοψε με φάουλ μια πολλά υποσχόμενη περίπτωση για να σκοράρουν στην αντεπίθεση.

Το 2-1 στο 90+5, όταν από μπαλιά του Αραπίτσα, ο Θ. Κατσαβριάς έκανε κεφαλιά-πάσα και σκόραρε ο Φώτης Πλαβός ο οποίος στο φινάλε έπαιξε ως επιθετικός!

Αίας: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Κ. Κατσαβράς (65′ Χριστέλος), Χειλάς, Ράπτης, Αραπίτσας, Τσόγκας (57′ Κωστούλας), Μακανίκας, Γ. Ξηροκώστας (78′ Θ. Κατσαβριάς).
Αστέρας: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Παππάς, Καραλόπουλος, Π. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Πρίντζος (0’+1′ Σταΐδης), Ξηρομερίτης, Σαρρής (85′ Σαρρής), Χαλιμούρδας (75′ Μακρονάσιος), Δούμος (46′ Θεοδώρου).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…