• 19 Ιανουαρίου, 2022

Πικρό φινάλε στον πρώτο γύρο για την Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Πικρό φινάλε στον πρώτο γύρο για την Δήμητρα (ρεπορτάζ)

Στην εξ αναβολής αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σήμερα Τετάρτη 19/1/22, πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου. Η Δήμητρα υποδέχθηκε την Ελασσόνα στο στάδιο του Αλμυρού και ηττήθηκε 0-1 παρά το γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω.

Στο αρχικό σχήμα, ο Σταυράκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Λάμπος, αριστερά ο Φαράντος και στόπερ οι Γαλανόπουλος, Μπιρμπίλης. Στο κέντρο ανασταλτικός χαφ ο Θωμαΐδης, μπροστά του οι Πεπκολάι, Αναστασίου, στα πλάγια Βουρδάκης, Διαμαντόπουλος και φορ ο Σιόβας.

Στο 6ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για την Δήμητρα. Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε μακρινό φάουλ, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Γαλανόπουλου ο οποίος σούταρε, πρόλαβε όμως να βάλει την κόντρα αμυντικός παραχωρώντας κόρνερ. Σουτ του Πεπκολάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 14′ έφυγε ψηλά άουτ.

Επικίνδυνη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 18′ όταν ο Γκουντρουμπής έστρωσε στον Ιγγλέζο που σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο, κόρνερ.

Λίγο αργότερα, στο 21′ η Ελασσόνα κέρδισε πέναλτι. Ο Ιγγλέζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Σταυράκη που τον ανέτρεψε. Από την άσπρη βούλα, ο Γκουντρουμπής έκανε το 0-1 παρά το γεγονός ότι ο γκολκίπερ της Δήμητρας έπεσε στη σωστή πλευρά. Το σουτ όμως πήγε γωνία, πολύ δίπλα στο δοκάρι και ήταν άπιαστο.

Στο 31′ ο Διαμαντόπουλος βρήκε με ωραία σέντρα σε θέση βολής τον Πεπκολάι, η κεφαλιά του οποίου ανακόπηκε από τον Φουρκιώτη.

Μεγάλη απόκρουση του Γκουτζουρέλα σε κεφαλιά του Αναστασίου, ύστερα από σέντρα του Πεπκολάι, στο 44′. Στη μικρή περιοχή ο επιθετικός της Δήμητρας, είδε τον πορτιέρε της Ελασσόνας να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και να του στερεί το γκολ.

Με διπλή αλλαγή η έναρξη του β’ μέρους για τον Στέλιο Αρσένο που έριξε στη μάχη του αγωνιστικού χώρου τους Καρρά, Καμπέρη αντί των Θωμαΐδη, Φαράντου. Ο  Διαμαντόπουλος γύρισε ως αριστερός μπακ από δεξί χαφ.

Κεφαλιά του Καρρά στο 47′ πήγε στα χέρια του γκολκίπερ.

Δοκάρι στο 51′ για την ομάδα της Ευξεινούπολης. Ο Διαμαντόπουλος το καλοεκτελεσμένο κόρνερ, ερχόμενος με φόρα ο Αναστασίου πήδηξε ψηλά και πήρε κοντινή κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο. Δύο λεπτά έπειτα, ο Καραμούλας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κι άφησε την Ελασσόνα με δέκα παίκτες.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Σιόβας έκανε κοντρόλ και σούταρε από το ημικύκλιο, όμως τελείως άστοχα, ψηλά άουτ. Μετά το 67′ και την τρίτη αλλαγή της Δήμητρας, πέρασε δεξιός Μπακ ο Καρράς, αριστερά ο Λάμπος και δίδυμο στην επίθεση οι Βουρδάκης, Διαμαντόπουλος, οι οποίοι πιο μετά δώσαν τη θέση τους στους Μπέικο, Μπουμπούκη.

Φάουλ του Πεπκολάι στο 72′ απέκρουσε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Γκουτζουρέλας και παρά τη μεγάλη προσπάθεια, οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη φάση μέχρι το φινάλε διότι οι της Ελασσόνας καθάρισαν όλες τις σέντρες.

Ήταν η τρίτη φετινή ήττα για την Δήμητρα και η πέμπτη νίκη για την Ελασσόνα που προσπέρασε στη βαθμολογία τους “πράσινους”. Την Κυριακή αρχίζει ο β γύρος με την ομάδα της Ευξεινούπολης να έχει τρίποντο στα χαρτιά από τον Αετό.

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος (46′ Καμπέρης), Λάμπος, Γαλανόπουλος, Μπιρμπίλης, Θωμαΐδης (46′ Καρράς), Διαμαντόπουλος (78′ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Σιόβας (67′ Μαυροζούμης), Αναστασίου, Βουρδάκης (78′ Μπέικος).
Ελασσόνα: Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Περγκιόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (59′ Μπούσιας), Καραλούλης (67′ Μουλτσιάς), Γκουντρουμπής (74′ Ματούλας), Τόλιος (59′ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (74′ Μουξιός), Κακάμης.


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…
Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Ακρόπολη με την Δήμητρα

Η Ακρόπολη νίκησε 7-1 την Δήμητρα. Τα δύο πρώτα γκολ ο Παγώνης στο 8ο και 15ο…