• 15 Ιανουαρίου, 2022

Tην πάτησε… από τα Άνω Λεχώνια ο Άθλος

Tην πάτησε… από τα Άνω Λεχώνια ο Άθλος

Όταν έχεις πολλές ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, δέχεσαι και στο τέλος χάνεις το παιχνίδι (άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου)… Το πρώτο ματς του 2022 θα το θυμούνται στον ΑΟ Λεχωνίων καθώς η ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανασύστασή της την τελευταία διετία! “Θύμα” της ο Άθλος σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Θοδωρή Σκούρα έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κι αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει, το πλήρωσε… Δύο φορές ο Κακαλές αστόχησε από καλή θέση με κεφαλιές ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νικηφοράκη, δύο φορές ο Κομπούρας σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Άνω Λεχωνίων (στη μία φάση μάλιστα η ευκαιρία ήταν διπλή καθώς μετά την απόκρουση, ακολούθησε σουτ του Πιπινή που απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος), σουτ του Θωμαΐδη σε τετ-α-τετ έδιωξε με το πόδι ο Γώγος, ενώ σε προσπάθεια και πάσα του Τόπα, ο Κομπούρας σε πρώτο χρόνο και ο Πιπινής σε δεύτερο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Όλα αυτά στο α’ ημίχρονο που έληξε χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, ο Νικηφορίδης το εκτέλεσε και σκόραρε! Ο Άθλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, είχε μια καλή στιγμή με σουτ του Τόπα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, ενώ κάποιες καλές φάσεις είχαν οι γηπεδούχοι. Κορυφαίος για την ομάδα των Άνω Λεχωνίων ο Αλμυριώτης γκολκίπερ Χρήστος Γώγος ο οποίος έπιασε πολλά και είχε σημαντική συνεισφορά για την πρώτη νίκη της ομάδας του!

Στο άλλο ματς του β’ ομίλου που διεξήχθη σήμερα, Χλόη και Ένωση Λεχωνίων-Νηλέα “κόλλησαν” στο 0-0, αναβλήθηκε το Μικροθήβες-Κένταυρος.

AO Άνω Λεχωνίων: Γώγος, Καλαφατάκης, Χατζής, Τζαφόπουλος, Ρήγας, Τσιακτίρης, Μαρκόπουλος (46′ Μορφονιός), Βογιατζής (80′ Σ. Φλώρος), Νικηφορίδης, Καραγιάννης (90′ Ηλ. Φλώρος), Παπαδημητρόπουλος (75′ Παπαδόπουλος).
Άθλος: Ραμανδάνης, Μαυρογένης, Θωμαΐδης, Κακαλές, Κεπεσίδης (80′ Κοντοστάθης), Σ. Κρικώνης (70′ Τσιάτσιος), Κομπούρας, Τίτου (60′ Ακριβός), Πιπινής (80′ Κυρίτσης), Τόπας, Νικηφοράκης (70′ Ραμαντάνης).


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…
Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική…