• 29 Δεκεμβρίου, 2021

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στο ρόστερ του ΓΣΑ, τέταρτη θητεία του Νίκου Βούλγαρη στον σύλλογο!

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στο ρόστερ του ΓΣΑ, τέταρτη θητεία του Νίκου Βούλγαρη στον σύλλογο!

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στο ρόστερ του ΓΣΑ!!! Ο Νίκος Βούλγαρης αφήνει την Δήμητρα ύστερα από 4,5 χρόνια, επιστρέφει στην κυανόλευκη ομάδα και δίχως αμφιβολία αποτελεί μια σημαντική προσθήκη ποιότητας για το σύνολο του Κώστα Ρέππου.

Βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Ευξεινούπολη αποχαιρετώντας φίλους και συμπαίκτες κι από την έναρξη του νέου έτους, όταν ανοίγει η μεταγραφική περίοδος, θα είναι ξανά μέλος στη μεγάλη οικογένεια του ΓΣΑ, που υπηρέτησε ως γνωστόν σε τρεις θητείες στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια.

Ο Νίκος αγωνίστηκε την τετραετία 2000-2004 στον ΓΣΑ, για μία σεζόν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, για τρία έτη στον ΜΓΣ Εμμανουήλ Παππάς, ξανά στον ΓΣΑ από το 2008 έως το 2011, πρώτη θητεία στην Δήμητρα 2011-2014, μετά πήγε για λίγο στον Πύρασο, τρίτη φορά στον ΓΣΑ το 2015-2017 κι ακολούθησε η Δήμητρα όπου είχε διπλό ρόλο, ποδοσφαιριστής και γυμναστής.

Μιλώντας στον «Λαό», ο Νίκος Βούλγαρης έκανε αναδρομή στα τελευταία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Δήμητρας και μία δήλωση για την επιστροφή του στον ΓΣΑ. Όπως μας είπε: «Μετά από 4,5 χρόνια έφτασε στο τέλος της η δεύτερη αγωνιστική μου θητεία στην Δήμητρα. Ποιος να το φανταζόταν ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι όταν το καλοκαίρι του 2017 άφησα ως νταμπλούχος τον ΓΣΑ που θα συμμετείχε στη Γ’ Εθνική κι έκανα θεωρητικά ένα βήμα πίσω στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή… Πήγα στην Δήμητρα που ήταν στη Β’ Τοπική και νιώθω ευλογημένος που έζησα την ομάδα να γράφει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της μέχρι τώρα φτάνοντας στο ανώτερο επίπεδό της. Πήγα πριν ξεκινήσει μία χρονιά στο Β’ Τοπικό και φεύγω με την ομάδα στην 3η θέση στη Γ’ Εθνική.

Φτιάχνοντας την ομάδα ως φίλοι, από τη διοίκηση μέχρι και τον πιο μικρό ηλικιακά παίχτη υπήρχε η πίστη ότι μπορούσε να καταφέρει η ομάδα κάτι καλό, έτσι όπως κι έγινε! Χαίρομαι που μέσα σε όλες αυτές τις επιτυχίες της Δήμητρας μπόρεσα να συνεισφέρω. Η παρέα μας αυτή κατάφερε να κάνει κάτι ξεχωριστό κόντρα σε όλους τους “καλοπροαίρετους” ντόπιους “γνώστες” του ποδοσφαίρου όλων αυτών των χρόνων. Τους ευχαριστούμε για το κίνητρο που μας δώσανε να τους κλείσουμε το στόμα για άλλη μία φορά! Την ιστορία λοιπόν την γράφουν οι παρέες και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πετύχαμε ό,τι πετύχαμε. Ευχαριστώ τους πάντες στην Δήμητρα, εύχομαι καλή χρονιά και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Όσον αφορά στην επιστροφή μου στον ΓΣΑ, αποτελεί κίνητρο για μένα να βοηθήσω τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στον σύλλογο, η ομάδα είναι σε φάση ανανέωσης και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά, ενθαρρυντικά για τη συνέχεια όχι μόνο στη φετινή αγωνιστική σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ ότι κάτι πολύ καλό μπορεί να δημιουργηθεί με τις υπάρχουσες συνθήκες!».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…