• 19 Δεκεμβρίου, 2021

Δέκατη νίκη για Πύρασο, πήρε το ντέρμπι της Ν. Αγχιάλου

Δέκατη νίκη για Πύρασο, πήρε το ντέρμπι της Ν. Αγχιάλου

Τη δέκατη νίκη του σε έντεκα αγώνες σημείωσε ο Πύρασος παίρνοντας με σκορ 2-0 το ντέρμπι της Νέας Αγχιάλου. Δυσκολεύτηκαν οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν άστοχοι στις καλές στιγμές που δημιούργησαν, δύο γκολ σε τρία λεπτά όμως στην επανάληψη ήταν αυτά που τους έδωσαν τη δυνατότητα να φθάσουν σε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Δοκάρι στο 4ο λεπτό με σουτ του Βλάχου από πλάγια θέση, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή όταν ο υψηλόσωμος επιθετικός δέχθηκε ωραία κάθετη του Καραγιώργου, πρόλαβε την έξοδο του Σοφιανού, σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο.

H απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα καθώς ο Κάρρος βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά όταν πλάσαρε από κοντά, ο Κεφαλάς απέκρουσε. Αυτή στην ουσία ήταν η μόνη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μιας και το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εκρηκτικό, ο Δημητριάδης μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ, στο 20’ ο Αραπίτσας από τη μικρή περιοχή είχε καλή στιγμή που εξουδετέρωσε ο Σοφιανός, ενώ ακόμη δύο ευκαιρίες του Πυράσου ήταν στο 32’ με σουτ ψηλά άουτ του Μπούτλα σε τετ-α-τετ ύστερα από έξυπνη πάσα του Μιχόπουλου και κεφαλιά του Μιχόπουλου λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο στο 34’ ύστερα από ωραία σέντρα του προωθημένου Ρακή.

Στην επανάληψη το 1-0 στο 61με κεφαλιά του Βλάχου, χωρίς να πηδήξει, μετά από συστημένη σέντρα του Παπαδόπουλου από τα αριστερά και το 2-0 στο 63’ με ωραίο βολ-πλανέ του Πέτρου Αγιασιώτη ύστερα από σέντρα του Αραπίτσα από την άλλη πλευρά.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ατόνησε και καταγράψαμε μόνο μια καλή φάση, στο 77ο λεπτό όταν ο Αραπίτσας σέντραρε, ο Βλάχος πήρε κεφαλιά από δύσκολη θέση, απέκρουσε με το ένα χέρι ο Σοφιανός κι ο Ζάχος μπροστά στην εστία, ακούμπησε την μπάλα με το κεφάλι βγάζοντάς την άουτ κι ενώ φαίνονταν ότι θα κατέληγε στα δίχτυα.

Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος (86’ Αλμασίδης), Ρακής, Μπούτλας (86’ Θεοδωρόπουλος), Αραπίτσας, Ζενούνης, Βλάχος (88’ Νίνος), Καραγιώργος (64’ Ζάχος), Δημητριάδης, Αγιασιώτης (64’ Κατής).
Αγχίαλος: Σοφιανός, Λάμπρου, Κόκκαλης (68’ Ζαφειρίου), Μαγιόγλου, Αχ. Δαμάσκος, Λάζογλου, Κάρρος (46’ Προβιάς), Δράγνης, Χρ. Δαμάσκος (62’ Ζητούδης), Άλμπα (86’ Γεωργακόπουλος), Νούσιας (86’ Σίμος).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…