• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Κλείδωσε τα πλέι οφ ο ΓΣΑ με το 0-1 στον Πτελεό, φοβερό γκολ από τον Γκάμπα στο 87′!

Κλείδωσε τα πλέι οφ ο ΓΣΑ με το 0-1 στον Πτελεό, φοβερό γκολ από τον Γκάμπα στο 87′!

Ο ΓΣΑ πέρασε κι απ΄ο τον Πτελεό, 0-1 με φοβερό τέρμα του Γκάμπα τρία λεπτά πριν τη λήξη και στην ουσία “κλείδωσε” μια θέση στην τετράδα του 2ου ομίλου, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά του.

Το φιλμ του αγώνα
Ωραία ατομική του Γκάμπα στο 6ο λεπτό ολοκληρώθηκε με σουτ από το ημικύκλιο που έφυγε άουτ, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από το κέντρο, σε ετοιμότητα μπλόκαρε ο Μάνος.

Στο 22′ σε φάουλ του Τσιάτσιου, ο Κοντοβάς πήρε κεφαλιά που κατέληξε κόρνερ καθώς κόντραρε στον Κλίντον. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τετριμίδας τροφοδότησε τον Κοντοβά, αυτός σέντραρε και ο Κλουκουτάρας πήρε κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε ελάχιστα δίπλα στο δεξί κάθετο.

Τεράστια ευκαιρία για τον Πρωτεσίλαο στο 28′ όταν από βολέ του τερματοφύλακα και λάθος στην άμυνα, ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοντογεωργάκη, σε κοντινή στο τέρμα απόσταση, το τελείωμά του όμως ήταν άστοχο, ψηλά προς τα πλάγια η κατάληξη του σουτ. Καμμία άλλη φάση μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου παρά μόνο δυο-τρια δυνατά μαρκαρίσματα.

Στην επανάληψη, η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 49′ και ήταν για τον Αλμυρό: σέντρα του Κοντοβά, σουτ στην κίνηση του Κλουκουτάρα μπροστά στην εστία, στο πίσω δοκάρι, χτύπησε στο πόδι του Χολέβα και έφυγε κόρνερ.

Στο 64′ διαγώνιο δυνατό σουτ του Τσαούση, απέκρουσε, έστω και κάπως ανορθόδοξα, σε κόρνερ ο Κοντογεωργάκης. Πέντε λεπτά πιο μετά, σε αντεπίθεση ο Κοντοβάς ζήτησε πέναλτι, του έδωσε όμως κίτρινη για θέατρο ο Καλαντζής. Μια επικίνδυνη φάση για τον Πρωτεσίλαο στο 75′ με τον Αλαμάνη να μην βρίσκει την μπάλα από κοντά.

Ο Δημήτρης Γκάμπας με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 87ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον ΓΣΑ, πετυχαίνοντας φοβερό γκολ! Ήταν από μακρινή απόσταση και πλάγια θέση. Στις καθυστερήσεις ο σκόρερ αποβλήθηκε σε σύρραξη ποδοσφαιριστών δεχόμενος δεύτερη κίτρινη, σε μια φάση που είχε αποβληθεί ο Αλαμάνης (ο επιθετικός) με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

 

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Χασιώτης, Τσαούσης, Χολέβας (90′ Καλτσάς), Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης, Αλαμάνης (80′ Αλντίν), Παπαδόπουλος, Αλαμάνης, Κλίντον (53′ Μάνος).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τετριμίδας, Τσιαγιανίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (69′ Μπένος), Γκάμπας, Κλουκουτάρας (90′ Γώγουλος), Κοντοβάς, Δήμας (60′ Δρόσος).

Δείτε live τον αγώνα Πρωτεσίλαος – Γ.Σ.Α.


Σχετικά Άρθρα

Η ανομβρία και οι υψηλές θερμοκρασίες έπληξαν ανεπανόρθωτα την ελαιοπαραγωγή

Η ανομβρία και οι υψηλές θερμοκρασίες έπληξαν ανεπανόρθωτα την ελαιοπαραγωγή

Έστριψαν τα φύλλα των δένδρων και ζάρωσαν οι ελιές λόγω της ξηρασίας και των επιπτώσεων της…
Εκδηλώσεις του Λαογραφικού Ομίλου στον Πτελεό

Εκδηλώσεις του Λαογραφικού Ομίλου στον Πτελεό

Η χορωδία του Λαογραφικού Μορφωτικού Ομίλου Πτελεού θα λάβει μέρος σε εκδηλώσεις στην Ευξεινούπολη και τον…
Τεράστια απήχηση στο κάλεσμα της θεατρικής ομάδας Απατλού

Τεράστια απήχηση στο κάλεσμα της θεατρικής ομάδας Απατλού

Τεράστια απήχηση είχε το κάλεσμα της θεατρικής ομάδας Απατλού για τη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» που…