• 28 Νοεμβρίου, 2021

Ήττα για τους Τιτάνες στη Λάρισα

Ήττα για τους Τιτάνες στη Λάρισα

Φινάλε του πρώτου γύρου με ήττα στη Λάρισα για την ομάδα των Τιτάνων, το απόγευμα του Σαββάτου, από τον Ίκαρο Νεάπολης με σκορ 52-47. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλή παρουσία στον αμυντικό τομέα που συνήθως αποτελεί το αδύνατο σημείο τους, ωστόσο επιθετικά σταμάτησαν στους 47 πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, έγινε η διαφορά καθώς οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με δέκα, ωστόσο οι παίκτες του Θανάση Φλεβάρη πλησίασαν και ισοφάρισαν. Στο 38ο λεπτό το σκορ ήταν 45-45. Στο σημείο εκείνο χάθηκε ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ κι έγινε το 47-45, ακολούθησε άστοχη επίθεση από πλευράς Τιτάνων, τρίποντο για τον Ίκαρο με το οποίο έγινε το 50-45 κι ενώ το ματς μπήκε στο τελευταίο μισό λεπτό, ο Μητρουλάς κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο. Έβαλε τις 2 από τις 3 βολές για το 50-47, στην τρίτη πήρε επιθετικό ριμπάουντ ο Καραγεωργόπουλος αλλά αστόχησε και με βολές στο φινάλε γράφηκε το τελικό σκορ. Συν τοις άλλοις, στο τελευταίο τρίλεπτο που κρίθηκε η αναμέτρηση, οι παίκτες των Τιτάνων δέχθηκαν δύο τεχνικές ποινές κι ένα αντιαθλητικό φάουλ.

Επόμενο ματς στον Βόλο με τον Ελευθεριακό, τελευταίο για το 2022 καθώς στις 11-12 Δεκεμβρίου που θα γίνουν τα τελευταία ματς της χρονιάς πριν τη διακοπή στην Α2 ΕΣΚΑΘ, οι Τιτάνες έχουν το ρεπό του β’ γύρου.

Δεκάλεπτα: 11-12, 22-23, 37-29, 52-47
Τιτάνες (Φλεβάρης): Κολοκυθάς 9, Κουρκούμπας 9, Μπιρμπίλης, Καραγεωργόπουλος, Βουλτσίδης 2, Χρυσόπουλος 2, Χατζής 12, Τσιάντος, Βαλαμουτόπουλος, Μητρουλάς 13 (2).


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Κυπέλλου Τιτάνες-Σπάρτακος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Κυπέλλου Τιτάνες-Σπάρτακος

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2024-25 στο κλειστό του Αλμυρού ήταν το σημερινό για την…
Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού αρχίζει αυτή την Δευτέρα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα…
Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ύστερα από την ιστορική, πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ, οι Τιτάνες Αλμυρού θα…