• 21 Νοεμβρίου, 2021

Πέρασε από την Αγχίαλο κι έπιασε κορυφή o Αίας

Πέρασε από την Αγχίαλο κι έπιασε κορυφή o Αίας

Μόνος πρώτος φιγουράρει πλέον ο Αίας Σούρπης, μετά το σημερινό του πέρασμα με σκορ 0-2 από την έδρα της Αγχιάλου. Η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήταν καλύτερη. Είχε τον Χαλάτση να κρατάει το μηδέν πιάνοντας εκτέλεση πέναλτι και σκόραρε στην επανάληψη.

Ο Χρήστος Δαμάσκος είχε μια καλή φάση για την Αγχίαλο σουτάροντας άουτ από ευνοϊκό σημείο, ενώ ο γκολκίπερ του Αίαντα απέκρουσε πέναλτι του Λάμπρου στο 36ο λεπτό. Στο επόμενο, κεφαλιά του Κατσαβριά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 0-0 στην ανάπαυλα σε ματς με δύναμη και ελάχιοστες φάσεις.

Νωρίς στο β’ μέρος το 0-1 όταν στο 4ο λεπτό ο Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Θανάσης Κατσαβριάς. Ο τελευταίος είδε μακρινό σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο (60′), ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο 75ο λεπτό σε μια στημένη φάση: κόρνερ του Μακανίκα και γκολ με το κεφάλι από τον Παναγιώτη Βούλγαρη.

Επόμενο ματς για τον Αίαντα με τον Πρωτεσίλαο, εντός έδρας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το παιχνίδι, όλα τα μέλη της ομάδας μετέβησαν στη Σούρπη για φαγητό, καθώς η διοίκηση παρέθεσε τραπέζι σε προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Αγχίαλος: Σαματάς, Λάμπρου, Προβιάς, Λάζογλου, Μαγιόγλου, Δράγνης (82’ Αγιασλάρι), Αχ. Δαμάσκος, Νούσιας (80’ Γεωργακόπουλος), Χρ. Δαμάσκος (70’ Σίμος), ΄Άλμπα, Κόκκαλης (46’ Κάρρος).
Αίας Σούρπης: Χαλάτσης, Ράπτης (86’ Γκιόκα), Γ. Ξηροκώστας, Τσάμης, Πλαβός, Μπιρτσάι, Μακανίκας (80’ Ευθ. Ξηροκώστας), Βούλγαρης (86’ Μπάκος), Αλ. Αραπίτσας (80’ Γ. Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς, Τσόγκας (55’ Χουλιαράς).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…