Ο Λάμπος έκανε του κεφαλιού του… και η Δήμητρα πήρε πολύτιμο τρίποντο!

Ο Λάμπος έκανε του κεφαλιού του… και η Δήμητρα πήρε πολύτιμο τρίποντο!

Με γκολ του Αποστόλη Λάμπου στο 80′, η Δήμητρα πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά στο σημερινό ματς της 5ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο στάδιο Αλμυρού.

Ο Στέλιος Αρσένος είχε στο βασικό σχήμα τους ίδιους έντεκα που άρχισαν την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, δηλαδή τον Σταυράκη στην εστία, τετράδα της άμυνας αποτελούμενη από τους Φαράντο, Στεφανή, Γαλανόπουλο, Διαμαντόπουλο, στη μεσαία γραμμή οι Καρράς, Καμπέρης, στις πτέρυγες οι Κρανάς, Βουρδάκης και ο Δημητρίου πίσω από τον προωθημένο Αναστασίου.

Ούτε μια φάση στο πρώτο μέρος! Σουτ του Τάσου Ζάγγου στο 22′ δεν ανησύχησε τον Σταυράκη, το ίδιο και σε προσπάθεια του ξαδέρφου του στο 34′ υπό πίεση από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Για τους γηπεδούχους, μια επικίνδυνη σέντρα του Βουρδάκη δεν μπόρεσε να την βρει με το κεφάλι ο Αναστασίου οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Παιχνίδι κέντρου, αλληλοεξουδετερώθηκαν Δήμητρα κι Ατρόμητος σε αγώνα δίχως ρυθμό κι ένταση.

Το β’ μέρος άρχισε με καλή φάση για τους παίκτες του Αρσένου όταν σε σέντρα του Διαμαντόπουλου, ο Βουρδάκης πήρε κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του Τσολακίδη. Στο 51′ σε κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Καρράς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν τη βρήκε καλά με το κεφάλι, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Παλαμά. Νέα φάση πάλι από κόρνερ του Διαμαντόπουλου, κεφαλιά ανάποδη του Βουρδάκη στα χέρια του τερματοφύλακα.

Διπλή αλλαγή στο 65′ με Σιόβα και Λάμπο, ο πρώτος πέρασε φορ κι έφερε πιο πίσω τον Αναστασίου, ο δεύτερος σε ρόλο δεξιού εξτρέμ (αργότερα γύρισε στην άμυνα).

Σουτ του Κοντού στο 74′ από το ημικύκλιο βρήκε σε ετοιμότητα τον Σταυράκη που καπάκωσε την μπάλα το ίδιο και λίγο πιο μετά σε προσπάθεια του Τσιάτα.

Η Δήμητρα άνοιξε το σκορ στο 80ό λεπτό. Από το πόδι του κορυφαίου Διαμαντόπουλου με κόρνερ άρχισε η φάση, ο Λάμπος πήρε κεφαλιά μέσα σε έναν όμιλο παικτών και σκόραρε! Στο 90′ ο Αναστασίου έπιασε φοβερό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής (78′ Βούλγαρης), Καμπέρης (78′ Μπέικος), Κρανάς (65′ Λάμπος), Καρράς, Δημητρίου (65′ Σιόβας), Αναστασίου, Βουρδάκης (90’+3′ Μπουμπούκης).
Ατρόμητος Παλαμά: Τσολακίδης, Μετούσι, Αναγνώπουλος, Αρχοντής, Οικονόμου (65′ Λιάπης), Μπασιάκας, Κατσιγιάννης, Ηλ. Ζάγγος (76′ Αλ. Κόκκινος), Τ. Ζάγγος (55′ Σ. Κόκκινος), Μπαλτάς (55′ Κοντός), Τσιάρας.


Σχετικά Άρθρα

Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Φιλικό την Τρίτη για τον ΓΣΑ στο στάδιο

Δυνατή φιλική αναμέτρηση για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Χρήστος Καπελιάνης αύριο Τρίτη 29/8. Ο…
Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο

Αίας και ΓΣΑ στη Σούρπη το Σάββατο, ενώ την ίδια ώρα ντέρμπι μεταξύ Αγίας Άννας και…