• 20 Νοεμβρίου, 2021

Κατέβασε ρολά ο Κοντογεωργάκης, έπιασε πέναλτι και χάρισε πολύτιμο βαθμό στο ΓΣΑ

Κατέβασε ρολά ο Κοντογεωργάκης, έπιασε πέναλτι και χάρισε πολύτιμο βαθμό στο ΓΣΑ

Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Α’ ΕΠΣΘ και ο ΓΣΑ υποδέχθηκε τον Ρήγα Φεραίο στο στάδιο Αλμυρού. Καλύτερη η ομάδα του Βελεστίνου, έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά ο ο Κοντογεωργάκης κατέβασε ρολά… Τα έπιασε όλα, ακόμη και πέναλτι του Ρόκα στο 78′! Το 0-0 έδωσε άλλον έναν πολύτιμο βαθμό στους “κυανόλευκους” του Αλμυρού.

Πρώτη καλή φάση στο 20ό λεπτό όταν σε σέντρα του Γοδενόπουλου, ο Αγροκώστας βρήκε ελάχιστα την μπάλα και ο Γάρος από τη μικρή περιοχή αστόχησε σε κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα, κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καθώς ύστερα από κάθετη στην πλάτη των στόπερ, ο Καραγιάννης σε τετ-α-τετ σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 33′ κοντινή κεφαλιά του Γάρου πήγε πάνω στον Κοντογεωργάκη που απέκρουσε ενστικτωδώς και μετά με βουτιά, καπάκωσε την μπάλα προ αντιπάλου μπροστά στην εστία. Ωραίο μακρινό σουτ του Κοντοβά πέρασε πάνω από το οριζόντιο, στο 40′ ο Βλιώρας από ευνοϊκό σημείο, είχε άστοχη κεφαλιά ενώ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεκαεννέα λεπτά πέρασαν χωρίς φάση και στο 64′ ο Ρήγας Φεραίος είχε φοβερή ευκαιρία με τον Καραγιάννη να σουτάρει σχεδόν από τη μικρή περιοχή και τον Βαγγέλη Κοντογεωργάκη να κάνει καταπληκτική επέμβαση με χέρι και πόδι. Λίγο πιο μετά, σουτ του αμαρκάριστου Σουγκάρη από το ημικύκλιο πήρε ανάποδο φάλτσο κι έφυγε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Νεο χαμένο τετ-α-τετ στο 75′ για τους Βελεστινλιώτες, αυτή τη φορά ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε κοντινό πλασέ του Πάσχου, στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα στον Ρόκα. Δεν πήραν αυτό αλλά στο 78′ σε μαρκάρισμα του Τσαγιανίδη στον Βαϊόπουλο δόθηκε η έσχατη των ποινών από τον ρέφερι Θεοχάρη. Ο Ρόκας εκτέλεσε το πέναλτι και ο κορυφαίος του αγώνα, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης έπεσε στη σωστή πλευρά, αριστερά κι απέκρουσε!!! Την επέμβαση μπορείτε να την δείτε στην παραπάνω φωτογραφία.

Στο 83′ καλή στιγμή για τον Ρήγα με τον Τσαγιανίδη να απομακρύνει λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, είχαν όμως μια επικίνδυνη στιγμή προς το φινάλε του αγώνα, αλλά για ακόμη ένα ματς κράτησαν στην άμυνα το μηδέν παίρνοντας σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια, εδραιώνοντας τη θέση τους στην πρώτη τετράδα του ομίλου.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης, Τσαγιανίδης, Μπαράκου, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης, Ζαντιώτης (62′ Γκάμπας), Κλουκουτάρας (90-2′ Γώγουλος), Κοντοβάς, Δρόσος (62′ Μπένος-71′ λ.τρ. Δήμας).

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης, Δίντσης, Γοδενόπουλος, Ρόκας, Γάρος (59′ Πάσχος), Σουγκάρης, Καραγιάννης (75′ Γουτούλης), Δ. Αγροκώστας, Βλιώρας.


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…