• 31 Οκτωβρίου, 2021

Ο Καρράς κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα στο 88′ και η Δήμητρα πανηγύρισε σπουδαία νίκη!

Ο Καρράς κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα στο 88′ και η Δήμητρα πανηγύρισε σπουδαία νίκη!

Με γκολ του Σταμάτη Καρρά δύο λεπτά πριν τη λήξη, η Δήμητρα πανηγύρισε μεγάλη νίκη, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα σε δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Αμβρυσσέας Διστόμου.

Στο αρχικό σχήμα, ο Στέλιος Αρσένος είχε δεξιά τον Φαράντο , αριστερά τον Θεοδωρόπουλο και στόπερ τους Στεφανή, Γαλανόπουλο. Αμυντικοί χαφ οι Καρράς, Θωμαΐδης, πιο μπροστά ο Αναστασίου, στις πτέρυγες οι Βουρδάκης, Κρανάς και προωθημένος ο Σιόβας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε στόπερ ο Μπιρμπίλης στη θέση του τραυματία Στεφανή.

Ο αγώνας άρχισε με ένα καλό σουτ του Γεωργουσόπουλου από μακριά που έφυγε άουτ και στο 4ο λεπτό ο Αμβρυσσέας έχασε κλασική ευκαιρία. Σε τετ-α-τετ ο Αλμπάνης νικήθηκε από τον Σταυράκη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι απομακρύνθηκε στη συνέχεια.

Στο 19′ ο Βουρδάκης είχε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που απέκρουσε ο γκολκίπερ Καπετάνος, που ήταν σε ετοιμότητα και αργότερα σε σέντρα-σουτ του Σιόβα. Η δεύτερη μεγάλη φάση για την ομάδα του Διστόμου καταγράφεται στο 38ο: ο Μπαλντάς πέρασε φοβερή κάθετη στην πλάτη των αμυντικών και ο Δήμου βγήκε απέναντι από τον Σταυράκη, το πλασέ του έφυγε άουτ. Τελευταία αξία αναφοράς φάση στο πρώτο μέρος -που είχε πολλές δυνατές μονομαχίες- στο 38′ για την Δήμητρα όταν ο Βουρδάκης με σέντρα βρήκε σε ευνοϊκό σημείο τον Κρανά ο οποίος έκανε προβολή αλλά δεν έπιασε γεμάτο το σουτ.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ακυρώθηκε γκολ της Δήμητρας που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες και δικαιολογημένα… Ο Θεοδωρόπουλος έπαιξε με πάσα φάουλ, ο Βουρδάκης έκανε το γύρισμα και ο Κρανάς σκόραρε, με τον α’ βοηθό να σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ, υπόδειξη που δέχτηκε και ο διαιτητής.

Στο 51′ μακρινό δυνατό φάουλ του Αναστασίου έβγαλε με εκτίναξη ο Καπετάνος, η απάντηση από πλευράς Αμβρυσσέα αμέσως μετά με σουτ του Γεωργουσόπουλου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Στο 58′ από πονηρή εκτέλεση φάουλ του Γεωργουσόπουλου, ο Ιωάννου σούταρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα στο δεξί κάθετο. Σουτ του Βουρδάκη στο 71′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν είχε στόχο, ενώ στο 78′ ο Δήμου βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά ο Μπιρμπίλης του έβαλε στοπ παίζοντας σωστή άμυνα.

Τρομερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 83′: ο Βουρδάκης σέντραρε και ο Αναστασίου πήρε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.

Και φθάσαμε στο 88ο λεπτό όταν ο Καρράς με το κεφάλι, ύστερα από καλοεκτελεσμένο φάουλ του Βουρδάκη, μέσα σε έναν όμιλο παικτών, σκόραρε κι έτρεξε να πανηγυρίσει προς τους φιλάθλους!

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (77′ Καμπέρης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (46′ Μπιρμπίλης), Θωμαΐδης, Κρανάς (62′ Λάμπος), Καρράς, Σιόβας (77′ Δημητρίου), Αναστασίου, Βουρδάκης.
Αμβρυσσέας: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Οδ.  Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπουλος (86′ Μ. Κυπραίος), Μπαλντάς, Δήμου, Βιέννας (80′ Μαλισσόβας), Χ. Κυπραίος, Αλμπάνης.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…