• 30 Οκτωβρίου, 2021

Πρώτος βαθμός για τους Μυρμιδόνες

Πρώτος βαθμός για τους Μυρμιδόνες

Στον Πλάτανο, ο αγώνας Μυρμιδόνες-Αγχίαλος είχε πολλή ένταση, δύο αποβολές αλλά όχι και γκολ. Πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιαννούτσου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Αγχίαλος μπήκε πολύ δυνατά κι έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα σουτ του Δαμάσκου στην κίνηση από καλή θέση έφυγε άουτ, στο 6′ ο Άλμπα πλάσαρε κι έδιωξε ο Κατσαβριάς με τάκλιν λίγο πριν τη γραμμή της εστίας, στο 7′ ο Ζαφειρίου σε τετ-α-τετ αντί να πλασάρει, έδωσε στον Άλμπα που σούταρε ψηλά έξω σε ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία.

Μεγάλη φάση και στο 33′ για τους φιλοξενούμενους με τον Ζαφειρίου να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Πέντε λεπτά πριν βγει το ημίχρονο, ο Κακλιάς έβγαλε φοβερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Χριστοδουλόπουλος έφυγε μπροστά και λίγο τη μεγάλη περιοχή, ανετράπη από τον Προβιά. Ο ρέφερι Σαρρής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Αγχιάλου.

Στο 69ο λεπτό ο Άλμπα βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο, όμως τον ανέκοψε ο Κατσαβριάς, λίγο πιο μετά ο Λάζογλου ύστερα από κόρνερ, προσπάθησε να σκοράρει αλλά τον μπλόκαρε ο Γκόγκος, στο 77′ σουτ του Δαμάσκου πέρασε άουτ. Οκτώ λεπτά πριν τη λήξη, ο Κάρρος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Κατσαβριάς απέκρουσε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή του τέρματος!

Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στο 86′ ο Μάντζαρης για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Τσέργας (46′ Τσεκρέζης), Νάντζιος (68′ Φ. Κολημήτρας), Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Μάντζαρης, Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κολημήτρας, Κακλιάς, Κουράκης (35′ Χρ. Κοντοβάς), Μπίνας (90′ Καλαμάς).

Αγχίαλος: Σαματάς, Λάζογλου, Κόκκαλης, Μαγιόγλου (90+2′ Γεωργακόπουλος), Προβιάς, Δράγνης, Ζητούδης (61′ Αχ. Δαμάσκος), Λάμπρου, Χρ Δαμάσκος, Άλμπα, Ζαφειρίου (46′ Κάρρος).


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…