• 24 Οκτωβρίου, 2021

Παραλίγο διψήφιο αριθμό γκολ η ΑΠΟΒ κόντρα στον Αχιλλέα!

Παραλίγο διψήφιο αριθμό γκολ η ΑΠΟΒ κόντρα στον Αχιλλέα!

Στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα Κυριακή (με έναρξη στις 12:00) στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, ο Αχιλλέας γνώρισε βαριά ήττα με 9-0 από την ΑΠΟΒ και δεν συνεχίζει στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Ήταν η αναμέτρηση για τη φάση των 32 που έγινε πρώτη από το υπόλοιπο πρόγραμμα μιας και οι δύο ομάδες είχαν ρεπό στον όμιλό τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βασίλη Σιγάλα, που θεωρείται από τα καλά και δουλεμένα σύνολο της Β’ Κατηγορίας, ήταν καταιγιστική… Ο 18χρονος Παρθένης σημείωσε πέντε γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο! Τα γκολ: στο 10’, 16΄’, 33’ ο Παρθένης για το 3-0, στο 37’ ο Σουφλής το 4-0 και στο 42’ ο Παρθένης το 5-0, σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Παρθένης το 6-0 στο 48’, ο Ίλιεβ το 7-0 στο 52’, ο Χούμπλης το 8-0 στο 62’ και ο Σιόβας το τελικό 9-0 στο 77’.

ΑΠΟΒ: Κοντρέρας, Γεωργούσης (53΄ Πανταζής),  Σταύρη (50′ Λεφούσης), Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάρας, Τσόχας, Ίλιεβ, Μιχάλης (53’ Σωτηρέλης), Παρθένης (53’ Κεραμίδας), Χούμπλης, Τσουφλής (50’ Σιόβας).
Αχιλλέας: Στέκας, Κωστόπουλος (65′ Βαζούρας), Ευαγγελίου, Τσουκάρας, Μόσχος, Τσεκούρας, Στεργίου, Μαλλιαρός (65′ Δρόσος), Μουζουράκης, Παναγιώτου, Χουλιαράς.

Στον επόμενο γύρο, η ΑΠΟΒ αγωνίζεται εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Άθλος-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, ενώ η ΕΠΣΘ θα ορίσει για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου κάποια παιχνίδια του Κυπέλλου, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη το πρόγραμμα.


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…