• 23 Οκτωβρίου, 2021

Με ενθουσιασμό, πίστη κι αισιοδοξία κάνει πρεμιέρα ο ΓΣΑ στη φετινή Γ’ Εθνική

Με ενθουσιασμό, πίστη κι αισιοδοξία κάνει πρεμιέρα ο ΓΣΑ στη φετινή Γ’ Εθνική

Τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2021-22 για τον ΓΣΑ με μακρινή έξοδο στα Γιάννινα κόντρα στον τοπικό Σπάρτακο που παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για να διεκδικήσει την άνοδο. Κυριακή 24/10 στις 17:00 η έναρξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη μπαίνει στη νέα σεζόν με αισιοδοξία και φιλοδοξίες. Πρόλαβε να δείξει πέρυσι ένα πολύ μικρό δείγμα των δυνατοτήτων της όταν στα τρία ματς που έδωσε, κέρδισε τα δύο εντός έδρας κι έχασε στην παράταση από το φαβορί του ομίλου. Το άδοξο φινάλε στη σεζόν λόγω της έξαρσης της πανδημίας άφησε γλυκόπικρη γεύση στους «κυανόλευκους» που δεν μπόρεσαν χαρούν την πρώτη τους παρουσία σε εθνική κατηγορία. Τρία ματς ήταν σαν να μην έγινε η χρονιά. Φέτος όμως αναμένεται να μην υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο ΓΣΑ βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με άλλες εννιά ομάδες. Η πρώτη στην τελική βαθμολογία προβιβάζεται και οι τρεις τελευταίες υποβιβάζονται. Ενθουσιασμός, πίστη κι αισιοδοξία είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν την κυανόλευκη ομάδα. Ενθουσιασμός διότι η παρουσία στα έως τώρα φιλικά έχει γεμίσεις άπαντες ελπίδες για θετικά αποτελέσματα και συν τοις άλλοις, από φέτος επιτρέπεται υπό όρους η παρουσία φιλάθλων στην κερκίδα, πίστη γιατί έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρόστερ που δουλεύει άψογα υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Νάνη με προπονήσεις μέχρι αργά το καλοκαίρι και μια περίοδο προετοιμασίας που κύλησε χωρίς προβλήματα και αισιοδοξία για μια θέση στα πρώτα σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα!

Ο ΓΣΑ είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι, ενισχυμένη με την παρουσία του Φώτη Τάσσου στη ρακέτα, έναν παίκτη που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Με τις πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε για τους αντιπάλους τους, θεωρούμε ότι ο ΓΣΑ έχει τα φόντα να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου προσφέροντας παράλληλα ωραίο θέαμα. Βασική επιδίωξη του Βολιώτη προπονητή, των αθλητών και των παραγόντων του συλλόγου είναι να παρακινήσουν τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό και να χαρεί όμορφο μπάσκετ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΓΣ Αγριάς-ΓΣ Αγρινίου
ΓΣ Σοφάδων-ΑΣ Νίκαια 2012
Σπάρτακος-ΓΣ Αλμυρού
ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Καναλακίου
Αναγέννηση Λαμίας-ΓΣ Αμπελώνα


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα περίπου στις 16:30 στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ συνεχίζονται…
Καταγγελτική επιστολή Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Δημοτική Αρχή Αλμυρού

Καταγγελτική επιστολή Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για την Δημοτική Αρχή Αλμυρού

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας: Σε επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αμαξοστάσιο του…