• 23 Οκτωβρίου, 2021

Δεύτερη επιτυχία για τον Άθλο / Φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Δεύτερη επιτυχία για τον Άθλο / Φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, ο Άθλος κέρδισε 3-2 τον ΑΟ Άνω Λεχωνίων και ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής. Στο 5ο λεπτό το 1-0 με σουτ του Νικηφοράκη ύστερα από δικό του κλέψιμο μέσα στη μεγάλη περιοχή, το 1-1 στο 30’ με πέναλτι ο Καραγιάννης και το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου, στο 45’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κομπούρα. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Σκούρα προηγήθηκαν 3-1 στο 75’ με σουτ στην κίνηση του Κομπούρα σε ασίστ του Ακριβού, ενώ το τελικό σκορ γράφτηκε ξανά από την άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά σκόραρε με πέναλτι ο Τσιαχτίρης. Ο Άθλος είχε δοκάρι με τον Πιπινή στο 71’.

Άθλος: Ραμανδάνης, Καραΐσκος (46’ Καρπέτης), Ακριβός, Μαυρογένης, Κεπεσίδης, Τίτου (80’ Νικοβιώτης), Κατσάκος, Τσιάτσιος (46’ Καραντάνας), Πιπινής (75’ Κρικώνης), Κομπούρας, Νικηφοράκης.

Άνω Λεχώνια: Γώγος, Μορφονιός (82’ Ηλ. Φλώρος), Χατζής, Ρήγας, Παχιός, Τσιαχτίρης, Ξενάκης, Νικηφορίδης, Καραγιάννης, Παπαδημητρόπουλος (82’ Γκατζιούρας), Παπαδόπουλος (60’ Σ. Φλώρος-82’ Ντεντιονάι).

Ο αγώνας προβλήθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι μας στο you tube Λαός Αλμυρού. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα στο παρακάτω “παράθυρο”.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…