• 23 Οκτωβρίου, 2021

Ακάθεκτος ο Πύρασος, δύο γκολ ο Μιχόπουλος!

Ακάθεκτος ο Πύρασος, δύο γκολ ο Μιχόπουλος!

Ακάθεκτος ο Πύρασος, νίκησε και τον Πρωτεσίλαο κι έπιασε κορυφή στο 2ο όμιλο έχοντας το απόλυτο των βαθμών σε τρία ματς που έχει δώσει. Στο γήπεδο της Νίκης Βόλου όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη κέρδισε με 4-0 σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο. Μάλιστα, δύο φορές πανηγύρισε γκολ ο Φτελιανός Ραφαήλ Μιχόπουλος!

Στο 25ο λεπτό, ο Βλάχος δέχθηκε την μπάλα στα πλάγια, προχώρησε, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, από ανάποδη κεφαλιά του σκόρερ, ο Μιχόπουλος από κοντά σε κενή εστία έκανε το 2-0. Σουτ του Αραπίτσα στο 40’ έσωσε πάνω στη γραμμή του τέρματος παίκτης του Πρωτεσιλάου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Πυράσου ανατράπηκε από τον Σκούρα εκτός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ των Φτελιανών (κόκκινη ζήτησαν οι γηπεδούχοι). Για τον Πρωτεσίλαο καλύτερη φάση στο 29’ όταν από παράλληλη του Αλαμάνη, ο Νικογιάννης ευρισκόμενος στο ύψος του πέναλτι, έπιασε αέρα και στην εξέλιξη, σουτ του Μάνου εξουδετέρωσε ο Κεφαλάς.

Στην επανάληψη, νωρίς το 3-0 (στο 55′) με σκόρερ και πάλι τον προωθημένο σε φάση κόρνερ Μιχόπουλο, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’ με τελείωμα του Καραγιώργου σε ασίστ του Δημητριάδη. Ένα ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Σκούρας, δοκάρι είχε ο Αγιασιώτης.

Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδογιώργος (60’ Ρακής), Μπούτλας, Αραπίτσας, Αγιασιώτης (70’ Ζενούνης), Βλάχος (75’ Καραγιώργος), Οικονόμου (60’ Κατής), Ζάχος (75’ Γάτος), Δημητριάδης.
Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Τσαούσης, Λάμπος (70’ Αλντίν), Λεϊμονής, Νικογιάννης (80’ Χριστοδούλου), Θ. Κόρκος (46’ Αλαμάνης), Σούδης, Μάρ. Μάνος, Κ. Κόρκος, Αλαμάνης (65’ Κλίντον), Παπαδόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…