• 19 Οκτωβρίου, 2021

Αντιδράσεις για τη στέγη στο 3ο Δημοτικό

Αντιδράσεις για τη στέγη στο 3ο Δημοτικό

Η είδηση για την κατασκευή στέγης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού, που δημοσιεύσαμε με τη σχετική φωτογραφία στο φύλλο της προηγούμενης εβδομάδας, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αναγνώστες μας…

Έτσι, στην ανάρτηση που κάναμε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του «Λαού», γονέας μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου ανέφερε σε σχόλιό της πως «το έργο που δημοπρατήθηκε αφορούσε τη σκέπη σε όλο το παλιό κτίριο. Δυστυχώς τα χρήματα δεν έφτασαν όπως είπε ο εργολάβος και έγινε στο μισό παλιό κτίριο. Αν κάνουν μια βόλτα οι υπεύθυνοι (που έχουν έρθει και τα έχουν δει 500 φορές) θα δούνε ότι εκεί ακριβώς που σταμάτησε η κατασκευή της σκεπής είναι εκεί που υπήρχε η ένωση των δύο κτιρίων και που έμπαιναν νερά. Γι’ αυτό το λόγο και αιτήθηκε ο διευθυντής μας κατασκευή στέγης. Αλλά στου κουφού την πόρτα… Πρέπει να είμαστε και υποχρεωμένοι για το μισό έργο που έγινε!».

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Αργυρόπουλου ήταν η εξής «Είναι άσχημο πράγμα κάποιοι να προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα και κάποιοι άλλοι να μηδενίζουν τα πάντα. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως γνωρίζουν και τεχνικά αλλά και διοικητικά τα θέματα καλύτερα των ειδικών. Συνεχίστε και έτσι μας δίνετε δύναμη να κάνουμε κι άλλα».

Προκύπτει από το ρεπορτάζ, μετά την παρέμβαση των αναγνωστών, ότι η στέγη που έγινε προσφάτως δεν έλυσε ολοκληρωτικά το πρόβλημα που παρουσιάζεται κυρίως στο άλλο κτίριο και στο χώρο του κλιμακοστασίου όταν βρέχει, δηλαδή στο σημείο της ένωσης των δύο κτηρίων. Συν τοις άλλοις, έγινε ένα έργο που ναι μεν άλλαξε την όψη του σχολείου και έπρεπε να γίνει, όμως δεν προβλέφθηκε να υπάρχουν λούκια συλλογής των υδάτων, δηλαδή όπως καταγγέλλουν και οι γονείς και κηδεμόνες, δεν έγινε ολοκληρωμένα.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…