• 17 Οκτωβρίου, 2021

Εύκολα ο Ρήγας Φεραίος στον Πλάτανο

Εύκολα ο Ρήγας Φεραίος στον Πλάτανο

Χωρίς προβλήματα ο Ρήγας Φεραίος, πέρασε με 7-1 από το γήπεδο του Πλατάνου. Ο Δημήτρης Αγροκώστας σημείωσε καρέ τερμάτων για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη.

Στο 2ο λεπτό από ασίστ του Πάσχου, ο Δ. Αγροκώστας εύκολα το 0-1, στο 9’ ο Πάσχος με πλασέ το 0-2, στο 15’ με κεφαλιά ο Γ. Αγροκώστας το 0-3 ύστερα από κόρνερ του Ρόκα και στο 20’ ο Δ. Αγροκώστας με σουτ το 0-4 αφού είχε δεχθεί σε «ένα-δύο» την πάσα του Πάσχου. Λίγο πιο μετά ο Γ. Αγροκώστας είχε δοκάρι και στο 35’ οι Μυρμιδόνες σημείωσαν το πρώτο τους  γκολ στη φετινή σεζόν. Ο Πάσχος υπέπεσε σε πέναλτι στον Παλάσκα και ο Μάντζαρης μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε γκολ. Ο Γουτούλης με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής το 1-5 στο 38’ που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Δημήτρης Αγροκώστας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 48’ και 58’. Στην πρώτη φάση δέχθηκε πάσα του Πάσχου, στη δεύτερη την ασίστ από τον αδερφό του.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Τσεκρέζης, Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς (46’ Χρ. Κοντοβάς), Γ. Μπούρχας, Τσέργας, Χριστοδουλόπουλος, Μάντζαρης, Καλαμάς, Παλάσκας, Νάντζιος.
Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Γοδενόπουλος (77’ Μπομπότης), Βουραζέρης, Βαϊόπουλος, Φιλοσόγλου, Ρόκας (46’ Χασάπης), Πάσχος, Γ. Αγροκώστας (82’ Βλιώρας), Δ. Αγροκώστας (82’ Σταματίου), Γουτούλης, Φούκης (65’ Χρόνης).

Κάστρο ο Πτελεός, νέα νίκη για τον πρωτοπόρο Πρωτεσίλαο


Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Φωτιά στον Πλάτανο – Σύλληψη αγρότη

Περίπου στις 8:55 σήμερα το πρωί Πέμπτη 20 Ιουνίου, το ΠΚ Δρυμώνος έλαβε ειδοποίηση για πυρκαγιά…
Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Πότε θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού στον Πλάτανο

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. ενημερώνει ότι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 θα γίνει διακοπή της υδροδότησης στον Πλάτανο…
Το άναμμα της φωτιάς στον Πλάτανο

Το άναμμα της φωτιάς στον Πλάτανο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου “η Πρόοδος” σε συνεργασία με την τοπική Κοινότητα και τον Δήμο Αλμυρού…